-
cure moje vidim da se sve borite,svako s nekim problemom,bas tako nevolja nikad jedna i sama,sos zao mi je,drzi se
anaitomi bas mi je cudno da je tvog muza pocelo kasnije boljet,logicno mi je odmah 2-3dana poslje operacije,a ne kasnije problemi ,strasno. mom muzu je danas ok,ne pije vise tablete za bolove,jedino hoda jos uvjek kao patak i pazi ih,otusirao se i nije stavio nista,jel mu je Lejla rekla da vec u Srijedu se skinu zavoji i da rana zarasta prije.,njega jedino sad jako ubijaju dlacice koje su pocele rast,ostre su i dolje ga sve boli od njih,kaze nebi se vise nikad obrijao i ovo je bio u soku kad je cuo.
I ja sam dobila mail,neznam dali sam u krivu ali meni se cini da su ti nasi nalazi napisani kod svih isto samo izmjenita imena gore,pogotovo za onaj kopirani iz klinike,al dobro,sta pise nek pise vise nije ni bitno kad ih nema nazalost.Jos sam vas htjela pitat,jel i vasi muzevi imaju samo jedan rez??bilo mi je to sumnjivo dali su pregledali obadva ,jel sam cula da se rez radi na jednom i onda drugom ak nema nista u prvom,pa se nadam da je ovo samo nova tehnologija,svakako bolje da je jedan ali da su na taj jedan oba vadili i pregledali??
aboni76,posalji mail,da vidis sto ce vama napisti sto i koliko su vam nasli.
grlim vas sve
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma