888.,koliko sam ja shvatila vezano za sperm hope,doktor poslje terapije inzistira tese,biopsiju,mislim da se svakako u spermiogramu nemogu nikad pojavit,eventualno unutra da se pocme nesto desavat,proizvodit ,dali ste vi isli na biopsiju poslje terapije ili ste samo spermiogram radili??
Neznam dali pokusati stim,neznam cure sto bih vam rekla ,cekat cu vase rezultate ako cete pokusat pa mozda jednog dana.
sos15.ja nepricam uopce o tome ,mislim da je prerano ,a i mi smo zatvorili tu stranicu,tesko je ,ali nastavit cemo dalje pa sto bude,ima vremena pricat cemo kad se muzici oporave.
Aboni76.puno te pozdravljam ,ma imas pravo nije bitan nalaz ,bitno je da ih ima draga.jubim
Koliko smo samo cekali dok.Emre a sve je nekako lose proslo,osim divnih cura koje sam upoznala i necu ih nikad zaboravit.
Mene malo muci taj nalaz na kojem jedino pise da nisu nadeni spermici,nista ono ajmo reci,spermatogonije,spermatocite ili ???,zaista vrlo neprofesionalno,razocaravajuce ,voljela bih znati sto postoji unutra ako nema spermija ali eto sto reci,ipak su me malo razocarali ,nalaz da nismo trazili nebi dobili,iako znam da je doktor Emre najbolji pa se i nadam da nije zurio ,vec trazio postoji li sta unutra.
Romi doktor Jezek je najbolji,nadam se da uskoro krece biopsija kod nas i da ce vam donjet najljepse vijesti.