-
U dobru i zlu, sretno sa punkcijom, nadam se da će nadam se da će ih naći
.
Evo da i ja ja javim malo novostim mada nema konkretno ali imam potrebu da podjelim sa mojim vjernim saborcima i forumskim prijateljima
. Bila sam u Bahceciju, i malo me je doktor iznenadio, rekao mi je da su kod mm našli spermiće u jednom testisu i da je težak pacijent, da ne znaju koliko ih ima i kakvi su, ali da su zaledili dvije bočice 
. Mislila sam da nisam dobro razumjela jer su nam poslije MT rekli da je jedna, pa sam opet pitala, jel dvije, kaže da, dvije. Rekao mi je i da u slučaju da bude više spermića od jajnih stanica, oni višak opet zalede, a dr. Emre mi je rekao da se ne mogu opet zalediti. To mi je malo nejasno, ali nema veze...Uradio mi je UZV, jajnici su ok, vidio mi 3 folikula jer mi se bližila ovulacija, na maternici ima neka mala sjena, može biti neki mali polip (prije 2 godine sam jedan operisala), ali i ne mora, uglavnom kaže da nema smetnji da idem u postupak. Zbog dosta stvari, mislim da neću prije 5 ili 6 mjeseca, rekao mi je da se javim mjesec dana prije postupka i dao mi je spisak nalaza koje trebam da izvadim, ali ne smiju biti stariji od 6 mjeseci.
Nisam ga pitala da li on predlaže neke vitamine da počnem da uzimam, znam da bi trebala folnu, ne znam da li ima nešto još čime bih mogla da povećam šanse za uspjeh. Ako imate neki savjet, molim vas, napišite mi...
Pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma