Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    ... na maternici ima neka mala sjena, može biti neki mali polip (prije 2 godine sam jedan operisala), ali i ne mora...
    ah,ne mogu da ne kazem kako je moja jetrva bila kod dr Radoncica prije godinu dana i isti je rekao kako sumnja na polipe i kako u Mariboru(poslije mi potvrdile cure na ovom forumu) nece da idu na ET ako ima polipa u materici,jer je uzaludan et,tj.nece doci do trudnoce ako ima polip/a u materici. office histeroskopiju je radila kod njega u Viliju, 300e platila(sama histero je 200,ako doista bude polipa, idu na patohistologiju i to je jos 100e.)
    kod nas u BiH radili su samo laparaskopski,ili kiretazu(ako bude polipa,bude,skinu ih kiretazom,ako ne...jbg)!ni za jedno,ni za drugo jetrva nije imala vremena,jer je oporavak 3 mjeseca,a ona je cekala Mb za kojih mjesec i pol.
    office histero odradis,i ides odmah doma, nema oporavka , u postupak mozes odmah iduci ciklus.nista ju nije boljelo!

Nisam ga pitala da li on predlaže neke vitamine da počnem da uzimam, znam da bi trebala folnu, ne znam da li ima nešto još čime bih mogla da povećam šanse za uspjeh. Ako imate neki savjet, molim vas, napišite mi...
    sto se ovoga tice, ja takodje znam da zene uzimaju prenatal,u kojem je i folna i svi ostali vitamini koji su potrebni, najbolje ih je uzimati bar 3 mjescea prije VTO.takodje,ja jako vjerujem u maticnu mlijec. si provjerila stitnu?
    Posljednje uređivanje od tuzna : 30.01.2013. at 10:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •