sto bi turci rekli-jok,nista nismo radili po pitanju micro.
mi smo ti u fazi "suti i ne kvari nam raspolozenje" jbg!
znamo m i da trebamo,ne znamo kad i najradije ne bi nikad(kad bi moglo tako).
iskreno,uopce ne vjerujem u MIcrotese(nekad jesam...ooo,itekako jedam!), i cesto sam u dilemi da l je vrijedno patnje mm.opet, hocu li ikad biti mirna? nikad,znam!
dakle ... ici cemo...nekad mozda pocetkom proljeca.do tad...prst u uho i uzivam u zivotu(sve dokse ne sjetim da tu temu kad-tad mormao pokrenuti i bar 5 dana biti depresivni poslije toga)
ne znam kakvi ste sa novcima,ali ako imas para, svakako otici dr. Radonicu nije na odmet.govorim to jer znam koliko su mojoj jetrvi rekli da je vazno da se polipa rijesi(i njoj su sumnjali,ni dr R nije znao sa sigurnoscu sta vidi-do tad joj niti jedan dr nije ni spomemnuo polipe,niko ih nije vidio,a dolazila je i Godinjaku, ) i koliko polipi mogu imati veze sa implantacijom.)
stitnu svakako provjeri i tvrde da je vazno da je TSH ispod 2, a iz iskustva znam da se spec.nukl.medicine smije kad mu kazes da je TSH 3, u ref vrijednostima,ali jje visok za VTO-meni nisu htjeli dati terapiju (a na zapadu se,takodje,itekako drze tog stava:TSH ispod 2 prije VTO)
trombofilije nije lose provjeriti:za nasljedne ti treba bar 100e, toliko kosta u Helixu u Bg, poslajes bukalni bris postom i uplatis pare, pa dobijes nalaz mailom i postom za 7 dana.
et,ako jos nesto trebas-javni, tu sam