danas imam slobodan dan,pa sam na nesto aktivnija na netu nego inace...vak,za kliniku sam cula prije nekih 10-tak dana na pregledu kod dr.m. u osijeku.to je bio moj 1.pregled kod njega.kad je vidio nalaze i sva prica kad je ispricana,rekao mi za dr.kovacsa u budimpesti.taj dan je jedna pacijentica iz mog kraja isla u budimpestu.kao,ona je prva koja je otisla tamo,pa ce donijeti materijale klinike.taj isti dan sam ja guglom dosla do emaila i mejlala na kliniku.odgovor je bio skoro odmah i to me iznenadilo.dr.kovacs odmah odgovorio.e sad,komunikacija je na engleskom,nema prevoditelja na hrvatski.klinika je nesto tipa pronatala.tim vodi dr.kovacs koji se specijalizirao u americi.navodno imaju jako dobre rezultate.e,sad...izmijenili smo nekih 5,6 mailova,ali dok ne budem imala nalaze,malo toga mogu konkretno.za sada se sve odvija u smjeru inseminacije donorskim materijalom.vjerujem da cu u petak pokupiti vise info iz prve ruke o toj klinici.za sada cu samo staviti adresu
info@ivfpregnancycenter.com

eto,nije nesto...ali vise nego nista.rade i biopsiju,i sgam,mikrodelaciju,imaju androloga.kazem,kratke iformacije putem maila
http://ivfpregnancycenter.com/