Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdravi svima!!
    zadnji urolog mom mužu je preporučio da napravi nalaz fruktoze u ejakulatu...
    e sad...
    koliko smo uspjeli saznati u Hrvatskoj taj nalaz rade na Vuk Vrhovcu, zvali neki dan, sestra ga naručila za 4 mjesec, ali kaže da se nalazi jako dugo čekaju..
    Da li je netko od vas radio taj nalaz i gdje??
    unaprijed hvala!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

draga kameleon ne znam koliko ce ti moje iskustvo pomoci,mi smo recimo nivo fruktoze mogli vidjeti samo kada smo radili spermiogram na klinickom centru,spermiogrami koji su radjeni u privatnim labosima nisu imali referentne vrijednosti biohemijskih sastojaka sperme.kod nas je fruktoza 4 a trebala bi da bude preko 13. mi ovdje nemamo doktore koji ce se baviti takvom analizom spermiograma pa sami pokusavamo da odgonetnemo sta znaci njen nizi nivo,
    obzirom da za nedostatak iste kazu slijedece : Nedostatak fruktoze u spermi ukazuje na nedostatak semenih kesica što je najčešće udruženo sa nedostatkom semevoda, ili na postojanje prepreke na nivou ejakulatornih kanal. Ukoliko je fruktoza normalna, a snižena vrednosti alfa glukozidaze, prepreka se nalazi na nivou epididima.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    pozdravi svima!!
    zadnji urolog mom mužu je preporučio da napravi nalaz fruktoze u ejakulatu...
    e sad...
    koliko smo uspjeli saznati u Hrvatskoj taj nalaz rade na Vuk Vrhovcu, zvali neki dan, sestra ga naručila za 4 mjesec, ali kaže da se nalazi jako dugo čekaju..
    Da li je netko od vas radio taj nalaz i gdje??
    unaprijed hvala!!
    Pozdrav!
    MM je radio spermiogram na VV u sklopu obrade kod androloga, nalaz je stigao za točno mjesec dana, u njemu je bila i fruktoza, cink, citrati, biokemija ejakulata...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •