Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

minna85,

nisi napisala odakle si i da li ti je blizina bitna,ali biopsija se može odraditi sa zamrzavanjem u Sarajevu (Bahceci),u Splitu (forumašica Loly je pisala o tome), u Pragu (PFC i Pronatal), u Skoplju (Sistina), a radi se i u Zagrebu (čini mi se VV, o tome možeš više ispitati Rominku).

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

sos15, hvala na informacijama najbliže bi mi bio Zagreb, naime moj suprug je u kod dr. Peroša na VV telefonski mi je dr. Peroš dao informaciju da treba ići na biopsiju ali nije još potpuno gotov nalaz odnosno nije još došao poštom,pa se ja informiram prije nego dođe...ali mislim koliko sam razumjela Peroša da ne rade biopsiju na VV još....kad dođe nalaz poštom raspitat ću se kod dr.Jukić jer moram vidjeti šta će sve napisati u nalazu da ne ispitujem napamet....

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Minna85 U Zagrebu rade bijopsiju sa zamrzavanjem na Rebru dr. Bernart (konačno počeli) u suradnji sa Šalatom dr. Ježekom i Petrovom.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

florjan, puno hvala na informacijama....

LP

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Htjela bi dodati da se biopsija sa zamrzavanjem radi i na Sv. Duhu. Detalje cemo znati nakon pregleda za 3 tjedna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •