Zasto bas mi, ne postoje nikakvi suplementi, nikakvi preparati kod azoospermije. To ce vam reci bilo koji doktor. Moj savjet je da ne gubite vrijeme, odite kod urologa, androloga, endokrinologa. Za davanje hormonske terapije mora biti predispozicija, a visok FSH vam na zalost ne ide na ruku. Njegova visoka vrijednost znaci da nema proizvodnje pa hipofiza luci sve vise i vise misleci da ce se nesto potaknuti. A FSH ne mozes povratiti u normalu, nazalost. Ne znam koje ste godiste, ali ne gubite vrijeme, vec nadjite ozbiljne doktore da vam ucine sve sto mogu.
Ledena, i meni zaista nije jasno kako su vas mogli upisati za punkciju bez prethodnih pregleda, a to znaci minimalno 3 spgrama, nalaze hormona isto opetovanih, kariograma (koji u principu ti ne moras raditi), mikrodelecije, inhibin b...Spominjes Prag, i tu cu te morati razocarati. Ukoliko budete imali najmeru ici preko Zavoda, punkciju cete morati uciniti, to je naime jedan od nalaza koji oni zahtijevaju. Pokazuje da ste ucinili sve moguce u nasem zdravstvenom sustavu, ali da nije bilo rezultata. S obzirom da se kod ove dijagnoze nalazi punkcije ne mijenjaju taj nalaz ne mora biti svjez. Uzv testisa tkd. morate obaviti, tj tm mora, kako bi se vidjelo da nema nekakvih izraslina, cista, zacepljenja...to traje kratko i isto se u principu ne ponavlja ukoliko je nalaz uredan. I ovo sto kaze U dobru i zlu, al' je tesko citat tvoje postove