-
little ivy i tin, mile moje, sve što vam mogu poželiti je da vam Sarajevo i dr Emre donesu najveću sreću na svijetu. Mi ćemo mislima biti uz vas.
Tin, možda je bolje da ih nazoveš i vidiš da li je planirana i micro tese, da se možeš pripremiti i odraditi nalaze o državnom trošku.
Ja ću samo potvrditi riječi postoji nada: razmijenite brojeve telefone i budite jedna drugoj podrška. S obzirom da izuzev vas, forumskih drugara, niko nije znao razlog našeg odlaska u Sarajevo, ne trebam ni opisati koliko mi je značilo naše druženje. Bili smo divna ekipa, podržavali smo jedni druge, međusobno se hrabrili i tješili.
Nikad neću zaboraviti na tu ekipu, ali i na ljude koji su nas podržavali preko foruma. Postoji nada, često se sjetim tvog zagrljaja nakon što smo saznali rezultat, poziva i poruka Aboni76 i anaitomi2, druženja sa tanjica123 (koje mi je olakšalo dane u Sarajevu), ali ne smijemo zaboraviti i cisku, new girl.
Nadam se da će ova grupa imati više sreće i da ćemo se napokon radovati na ovoj temi. 
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma