-
Kao što reče postoji nada na neka pitanja nećemo nikada dobiti odgovore, ali moramo dalje.
Samo polako, vremenom se čovjek nauči živjeti s tim, što reče jedna naša forumašica na drugoj temi: mislimo da smo ojačale i da smo preboljele dok se ne pogledamo u ogledalo i vidimo neku drugu osobu, ni sličnu onoj od ranije. Jednostavno, ovo je ostavilo trag na nama. Ipak, život ide dalje. Ponekad, kad čujem oko kakvih gluposti se parovi svađaju, ne mogu vjerovati. Zapitam se kako bi oni preživjeli ovo što smo mi, a onda se nekad zapitam šta bi bilo da sam to znala ranije: na početku naše veze i znam odgovor: opet bih sve ponovila. Mislim da je upravo to ono što i ti trebaš shvatiti, koliko god nam je bitno imati dijete, bitnije je da ga imaš s pravom osobom. Ne bi tvoj muž bio sretan da ima dijete, ali da život provodi pored druge žene. Pod uslovom naravno da su ta tri plivača zaista bila tako dobra, kako su tebi rekli.
Abony76, draga, nemoj mi se zahvaljivati, ja na vas na forumu gledam kao na najbolje prijateljice, jedino vi znate moju bol i moju tajnu, vi ste mi uvijek bile utjeha i podrška. Tako se i ja trudim da vam pomognem, iz najboljih namjera, možda nekad pretjeram sa ovako dugim postovima, ali ponoviću opet riječi postoji nada takva sam, ne mogu si pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma