Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ljudi nije ni mene bilo vec dugo vremena, ali posto smo danas bili kod naseg urologa moram da podelim svoju srecu/tugu sa vama.
    Naime ... urolog je rekao, posto su na prvom Micro Tese pronasli plivace, da su sanse da na drugom Mico Tese pronadju ponovo plivace oko 85%
    Mi smo ustvari isli sa namerom da pitamo da li on misli da bi nam hormonska terapija pomogla. Muz nije bio spreman na jos jedan Micro Tese jer je imao lose iskustvo prvi put.
    Uglavnom .... nakon sto nam je Dr. propisao terapiju HCG-a, moj muz je rekao da pristaje da ide ponovo na Micro Tese pod uslovom da nam organizuju IVF u isto vreme. Bila sam toliko ponosna na svog muza da vam ne mogu opisati.
    Eto .. uglavnom plan je da pocne sa HCGom pocetkom avgusta, pa na jesen ce mo da vidimo sta i kako.
    Da li neciji muz imao HCG terapiju?
    MM je imao FSH 32 pre godinu dana, a sada mu je bio 48.
    Blago sam se sokirala.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

zasto_bas_mi, bravo za muza, sjecam se kako si snama djelila svoju tugu da nece muz da ponovi micro-tese, a imali ste ju uspjesnu, jako ljepa vijest. Samo naprijed ako doktor smatra da biste mogli opet doci do plivaca ,zasto ne pokusati.
    Sto se tice hormona poslje operacije,mislim tese ili micro-tese, hormoni totalno polude,hocu reci skoce i podivljaju,tako su i nama rekli da treba vremena da dodu bar na staro stanje,ali neznam kako je sa terapijama,mogu li sta ubrzati ,to nek se jave cure koje imaju iskustva sa HCG, u svakom slucaju sretno , super da si opet snama ,stvarno te dugo nije bilo

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

tuzna
    romi

gdje ste curke???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove