zasto_bas_mi ,

evo mene sa lošim iskustvom hcg terapije. MM je prije terpaije imao visok FSH, a nizak testosteren. Nakon tri mjeseca terapije FSH je pao ispod 1, a testosteron je skočio na gornju granicu referentnih vrijednosti. Doktor je rekao da je to dobra reakcija, pa smo nastavili još dva mjeseca - do micro tese. Možda će zvučati glupo, ali ja sam ubijeđena da je nama ta terapija samo pogoršala jer su prije nje mm našli na spermiogramu dva nepokretna spermatozoida, a poslije ni pri micro tese ništa. Još jedno pitanje na koje nikad neću dobiti konkretan odgovor. Doktor preko koga smo kupili sperm hope kaže da fsh nije trebalo snižavati hcg injekcijama jer to ne daje efekte. Da li da mu vjerujem

Muž od boss je takođe neuspješno koristio hcg terapiju, a čini mi se i od edine. Ne mora značiti da sam u pravu, ne bih da te odgovaram od terapije, ali ja nisam vidjela napredak. Ono u što sam uvjerena je da će pri ponovnoj micro tese sigurno vam opet naći plivače. To vam želim od sreće. Da priča sa micro tese završi sa bar jednom bebom.

Postoji nada, slika je predivna.

Ja se još nisam natjerala da promijenim sliku, valjda se još nadam svojoj maloj djevojčici, ali sam zato potpis obrisala, suviše me je boljelo kad god ga pročitam. Možda ga ponovo vratim, bar pokušam.

Neke cure su nam se prestale javljati. Ne znam šta se dešava sa njima: romi, tužna, ciska, boss,new girl, gdje ste?

Boss je trebala u postupak u Sloveniju, ne znam je li se odlučila?