-
Nado, sto se soula tice, mi smo primetili da se generalno bolje osecamo. Definitivno utice na raspolozenje. Prvi put u zivotu da mi nije smetala kisa a znate koliko je neumorno padala. Nesto me je zezalo sa desne strane stomaka, vadila krv, le i sedimentacije na mestu (mislila sam da je slepo crevo), bila kod ginekologa sve ok, pocela sa soulom i bi mi bolje. Imala sam osecaj kao da mi je nesto ukljesteno u stomaku.
mm je od jula do decembra prosle godine primao pregnil 5000(kao i vecina muzeva
), FSH mu je bio preko 50 a T ispod donje granice. Pocetkom septembra uradimo kontrolu hormona, T se popne na jedinicu iznad donje granice, mi presrecni, a FSH koliko se secam je ostao isti ili je mrvicu otisao gore(ali na to nismo ni obracali paznju). Tad sam isla kod mog endokrinologa i ona nam preporuci testagen. Pocnemo i to kad ono T padne, jos gori nego sto je bio. Malo se popeo do biopsije a odmah smo prestali sa tim testagenom. Mada nam je rekla da je dao sjajne rezultate u Australiji....e sad ga znaj sta je. Ponovicemo nalaze sad do kraja juna pa cemo videti. Taj soul radi regeneraciju pa ko zna...Jos uvek imamo vremena(mislim na godine) da pokusamo da damo nama sansu. Stvarno nekako verujem da cemo uspeti.
Edina, drago mi je da ste uspeli. Vi ste bese isli na donaciju? Oprosti ako gresim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma