Citiraj ljubicica7 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svime,

ja sam nova na ovom forumu ali sa istim problemom. Suprugova dijagnoza azoospermija, uradili sve preglede - hormone, ultrazvuk, genetika - sve ok i uredno da urednije ne može biti, pa se pitamo kako da nema spermica. Sada planiramo Tese u Sloveniji kod dr. Reša u septembru i strašno, prestrašno se plašimo . Čitam vaše postove i koliko me ohrabruju neke od priča kao što je od Bossina toliko su me mnoge uplašile... I jos uvijek sam u soku i ne mogu da shvatim odkud baš nama da se desi... ali vjerujem da se svi to pitaju
ljubicice ovu malu mrvicu koju jos uvjek cuvam je bas res i napravio, i ja sam zadovoljna sa njim i prije pozitivne bete koju bas nismo ni ocekivali mi smo bili planirali ponovo se njemu vratiti i drugi put . ja sam prezadovoljna sa njim nije nam davao nikakve nade ni da ce biti ni da nece , al prezadovoljna sam sa uradjenom tesom s obzirom da je moj muz isto vece ustao i izasao u setnju , do veceri vec ga je prosao bol nije bilo komplikacija i 7 dana nakon biopsije na njegovom testitu se ni ne primjeti da je radjena biopsija izgleda potpuno normalno nema cak ni oziljka kuda ga je sjekao. i jos sto se tice resa izasao nas je bas jeftino mi smo prosli sa nekih 2500 evra cijeli postupak sa smjestajem i hranom i svim sto je za mene bas al bas povoljno.