sos15 prvotno napisa
Evo mene opet...
Pošto je mm napokon završio terapiju sperm hope, a ponukani dobrim iskustvom naše tin i mi smo se zaputili put Sarajeva.
Tamo se dosta toga promijenilo, od namještaja do radnika. Tako nas dočeka nova sestra koja nam ljubazno objasni da trebamo ispuniti obrazac sa našim podacima kako bi nas uveli u listu pacijenata, na šta smo mm i ja u glas počeli sa objašanjavanjem: A ne,ne, vi ste novi mi smo stari! Ne moram vam ni pričati kakav je pogled imala kad je ušla u naš dosije i vidjela da pored neuspješne micro tese opet dolazimo kod njih. Pomiješano sa sažaljenjem i čuđenjem. Sigurno je pomislila da smo ludi. Na žalost, nije puno pogriješila, nakon ponovnih 000 na nalazu i ja tako mislim. Ne znam čemu smo se nadali.
Još me više čudi koliko nas je to pogodilo, skoro kao poslije prvog nalaza. Posebno mi je bilo teško kad sam vidjela jednu djevojku kako sama sjedi i nervozno čeka da njenom mužu završe micro tese. Sve je to vratilo sjećanja na decembar. Ipak, danas sam po ko zna koji put shvatila koliko mi je značilo društvo sa foruma koje me je bodrilo tih dana. Hvala vam cure na tome. To je nešto neprocjenjivo.