-
Ne znam da li neka od vas ima slicnu situaciju, pa bih voljela da mi se javi....Naime, vec dvije godine smo u braku, trudnoce nemaaaa....nakon prve godine su pocele analize,,,kod mene su stvari ok iako nisam sve pretrage napravila jer smo zapeli kod muza,muzev spermiogram je pokazao dijagnozu oligoastenospermie...i nakon toga smo isli ruologu gdje mu je urolog utvrdio variccocelu,,operirao je u decembru na nagovor doktora koji nam je rekao da je to jedini izlaz,,a i mi prestraseni dijagnozom smo se odlucili na operaciju,,,uglavnom sve je zavrseno dobio je terapiju proxeeda 3 mjeseca i nakon toga kontrola, s tim da sam ja vec u medjuvremenu uspjela pronaci par prirodnih napravaka za poboljsanje, prestao da pusi, itd....e nakon svega toga kontrolni nalaz je pokazao azoospermiu,,,sok nista vise,,uzas....kad smo se pribrali odemo urologu i ja sam trazila da nam da sve pretrage mikrobiloske i hormone jer to nikada nije radio....urinokultura, hormoni su ok a u eksprimatu prostate je pronadjena escherichia coli a u spermokulturi streptoccocus species...sad smo dobili antibiotike,,pa cemo ponoviti nalaze....Da li ima neka od vas da je bila u slicnoj situaciji i da se stanje popravilo?? Ocajna sam...hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma