Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

"mammasita" pozdrav ne pratim baš previše u zadnje vrijeme ovaj pdf češće smo na onome potpomognuta u Pragu ali evo nekih informacija za početak.
    Mi smo sve odradili preko HZZO-a, jest da je trajalo ali što ćeš to nam je sudbina. Nađite dobrog androloga ja sam bio na Rebru dr. Maja Bernart (moje preporuke) specijalizirala u Njemačkoj i gore radila Micro-Tese a sada ovdje Tese. Ona će vas uputiti na potrebene pretrage. Prvo hormoni, zatim kariotip i Mikrodelecija Y kromosoma, po nalazima hormona će se vidjeti što dalje da li je potrebna neka terapija ili što. Uz to spermiogram i to nekoliko puta u nekoliko mjeseci. Ako nema nikakve terapije zadnja crta obrane je bijopsija prilikom koje se eventualni pronađeni materijal zamrzava, Rebro radi u kombinaciji sa Petrovom tako da ako ima materijala dalje supruga kreće u Petrovoj na MPO. Ukoliko nema materijala iz bijopsije zadnja opcija je donacija, pošto je kod nas zakon po tom pitanju nikakv svi koji se odluče za tu verziju odlaze van (najčešće Prag). Ako se ide na donaciju, treba zahtjev potpisan od strane MPO specijaliste, nalaz bijopsije supruga, spermiogram, nalaz prohodnosti jajnika (HSG) supruge i predaje se na HZZO. Mi smo bili i u Sarajevu na konzultacijama za Micro-tesu ali smo se ipak odlučili za Tese na Rebru. Nakon nalaza hormona će se nešto više znati ako je neopstruktivna Azoo moje mišljenje je da nema smisla raditi punkciju i dijagnostičku bijopsiju jer nema zamrzavanja a kod Azoo svaki je plivač jako važan. Uz ove sve medicinske pretrage i postupke slobodno možete koristiti vitaminske pripravke i čajev koji mogu popraviti sliku spermiograma. Pročitajte cijeli ovaj podforum jer tu če te saznati sve potrebne informacije i ne sramite se pitati doktore ništa, pustite da vam oni ispričaju svoju priču i onda ih pitajte konkretna pitanja (da ne ispadne da ih učite , mada sam ja u nekim situacijama znao zahvaljujući ovome pdf možda i više od nekih doktora), i slobodno pitajte ako vas još što zanima

Pozdrav
    Posljednje uređivanje od florjan : 10.10.2013. at 07:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •