-
e, jel se događa da na kontroli kvalitete prodavatelja netko opomene da su mu cijene previsoke?
Naime, na razvrstavanju robice nakon rasprodaje vidjela sam nekoliko vrećica (šifri) kojima se vratila hrpa stvari. Velika većina toga je omjer cijene i kvalitete bio nerealan.
I primjedba na cijene donirane robice. Mislim da su pre visoke. Kako sam i sama donirala poprilično robice, iznenadila sam se kad sam na vješalicama vidjela da, primjerice, majica koju sam donirala ima veću cijenu od onih koje sam prodavala. A kvaliteta im nije bolja! Naprotiv.
Ako je cilj prodati, onda bolje da je cijena niža. A ako se ne proda ide nekome na korištenje.
-
Baš nešto čituckam o rasprodaji pa primjetih da na stranici o označavanju robe: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=283&Show=2272
piše uputa prodavateljima:
"Poželjno je na traku napisati koliko artikl ima dijelova te eventualno veličinu."
Mislim da bi ovu rečenicu svakako trebali ispraviti, ovako se ostavlja na volju prodavateljima da upišu veličinu ili si naprave manje posla i to jednostavno preskoče.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma