Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Limitiranje cijena na rasprodaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Koja bi mogla biti cijena za košulje dugih rukava? Tanje i one deblje?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice imam jos jedan biser- jel mogu staviti u komplet bodica jedan koji ima malu fleku pa da napisem da ima flekicu (i cijena cijelog kompleta bi bila mizerna). ili da njega izbacim iz kompleta? mislim si ovako- znam da ne primate zamazano, ali mozda ima dosta mama koji stvarno nemaju love i neki s malom flekom im nece smetati ako je fleka napisana i cijena jaaaako mala+ nosi se ispod neke majce ili veste po zimi. Moja je nosila takve ispod druge robe. kaj mislis?
    u principu ne primamo flekavu robicu, ali mala flekica moze proci, pa na kontroli rusimo cijenu, ako je velika, bez pardona cemo ti to vratiti.
    e sad je pitanje da li ti zelis prodati nesto za manju cijenu u kompletu radi jednog bodica. to je stvar koju pak ti moras odluciti.

Citiraj sandy-l prvotno napisa Vidi poruku
    I mene zanima to s (lagano) isflekanom robicom.
    Također, kolike bi se cijene odredile za dječje dekice (manje ili veće), poplune za krevetić i ogradicu za krevetić, te za posteljinu općenoto (navlake za jastuk, poplun i plahte)? Toga imam najviše, a odavno mi ne treba.
    probaj sama odrediti. ideja je da do sljedece rasprodaje odedimo i za to neke cijene. za sad prepustamo odluku prodavateljima

Citiraj sandy-l prvotno napisa Vidi poruku
    Koja bi mogla biti cijena za košulje dugih rukava? Tanje i one deblje?
    kako to trenutno nemamo za to napisanu limitiranu cijenu moras sama odrediti. ali ja osobno ne bi prodavala kosulju iznad 30 kn. to je moj osobni stav, a ne stav kontorolora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •