Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Perilica za sudje - problem!

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Perilica za sudje - problem!

Ne znam da li se ovo ikom dogadjalo, ali radije cu prvo savjet nego zvati servis. Naime, dogadja mi se sad vec neko vrijeme da mi se onaj pretinac gdje ide tableta ne otvori i kad je mašina gotova vidim da je tableta jos uvijek unutra.

Imam Whirpoll perilicu a pretinac se nalazi u vratima. Provjerila sam ladice i one su ok, sjednu na svoje mjesto kako treba i nikad nista ne viri iz njih sto bi moglo pritisnuti taj poklopac..

Ima li tko kakvu ideju???

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sigurno da se pokvarila ta sklopka koja pusti tabletu, nemoj sama cackati, pozovi majstora. Imam istu, svasta joj se desavalo ali to nije :?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A možda bude vlažan pretinac i zalijepi se tabletica za vrata :? pa se ne mogu otvoriti...
    Samo nagađam i kod mene je njihova perilica, ali to s vratima nije bilo, znalo de dogoditi da tabletica ostane nerastopljena i zalijepljena pa sad koristim gel. Možda da probaš sa gelom, pa vidi jel se onda ne otvara, ako opet ne zovi servis...

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dok ne popraviš možeš privremeno stavljati tableticu u košaru za beštek.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

meni se isto ponekad taj pretinac ne otvori, ili se otvori napola pa tableta ostane unutra i skužila sam da je to onda kad u donju košaru stavim visoku posudu koja je preblizu vratima pa ne dopušta pretincu da se otvori....
    možda je i kod tebe neš takvo... :/

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo...konacno danas uspjela dobiti jednog servisera i veli mi da je vjerojatno otisao taj neki magnet za ta vratasca... navodno cesto znaju riknut zbog kamenca...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nama je serviser rekao da je najbolje uopće ne koristiti taj pretinac. da je on super ako se koristi prašak ali da je tabletu bolje staviti na dno perilice.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iva pogledaj da, kad trpas masinu, nisi slozila sudje tako da nesto OMETA vratasca da se otvore

a kaj se tice stavljanja tabletice van kutijice ja tome ne vidim smisla jer masina ima predpranje, pa pranje i tak to pa se onda ta tableta pocne topit odmah, dok perilica jos obavlja "pripremne" radnje i skorz imama dojam da se rastopi PRIJE nego bi trebala

vratasca i postoje zato da bi je u pravom/pogodnom trenutku izbacila

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam imala suprotan problem.Moj poklopac se nije dao nikako zatvoriti, stalno se otvarao. Zvala majstora, bila pod garancijom i dobila novi pretinac.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    a kaj se tice stavljanja tabletice van kutijice ja tome ne vidim smisla jer masina ima predpranje, pa pranje i tak to pa se onda ta tableta pocne topit odmah, dok perilica jos obavlja "pripremne" radnje i skorz imama dojam da se rastopi PRIJE nego bi trebala
    ako koristiš kraći program, ili eko ili bilo koji da ne traje 1-2h onda se tableta ni ne uspije rastopiti. na uputama moje perilice piše da se tablete koriste samo kod dugih programa i na temp. od 60 pa dalje jer u protivnom proizvođač ne garantira da će se iste otopiti. piše i da se ostatak neotopljenog deterdženta skuplja i taloži i da treba paziti da se redovito čiste neki dijelovi

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mogu ovdje pitati za svoju perilicu?
    Isto je Whirlpool.
    Ne opere suđe dobro, na bešteku ostane zaprljano, čaše nisu bistre.
    Koristimo tabletice od Calgona.
    Ima neko ideju?

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

treba ocistiti filter.

i ja imam od whirlpoola i muci me sto na dnu perilice je neki pretinac za sol. Ja sam stavila sol i zatvorila poklopac. Medjutim on je uvijek krcat vode, ne znam da li to tako mora biti. Inace koristimo tabletice all in one pa ne znam da li je ta sol uopce potrebna...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

treba i sol, i sjajilo i tabletice.....
    s time da sjajilo i sol redovito nadopunjavati....
    i ne stavljati suđe s ostacima hrane gore,
    ako je jako zaprljano ja malo isplahnem vrućom vodom,

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam se izgleda zeznula s nekim tableticama koje nije trebalo odmatati. Ne znam napamet firmu, bile su u zelenoj kutiji. Kupila od muke jer nije bilo onih koje inače koristim. Nakon nekoliko pranja, čaše mutne, beštek neopran, sve skup katastrofa... i nisam ih bacila odmah, to mi je bila najveća glupost.

Kupila sam opet svoje uobičajene tablete, nešto je bolje ali... ali.... kao da su začepile makinu ili slično. Sol dodajem redovno, do sad nije bilo problema. Filter je ok, soli ima dovoljno.

Baš namjeravam kupiti ono sredstvo za čišćenje mašine, iako sam je čistila nedavno, za vrijeme godišnjeg, a to obično koristim 2 do 3xgodišnje. Ovo mi je škola...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..a da pokušaš okrenuti tabletu u tom pretincu naopako....tako je meni bilo jer sam tableticu uvijek okretala bijelom stranom unutra a onda sam okrenula plavom unutra i- ispala.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj BP prvotno napisa
    i ja imam od whirlpoola i muci me sto na dnu perilice je neki pretinac za sol. Ja sam stavila sol i zatvorila poklopac. Medjutim on je uvijek krcat vode, ne znam da li to tako mora biti.
    tako mora biti

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

thanks, zbilja nisam znala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tabletu staviš na dno perilice ja to radim već više od godinu dana i suđe se super opere.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •