Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Game of Thrones je snimljen po knjigama od George R.R. Martina serijal The song of ice and fire. i moram dodat, kao osoba koja po ne znam koliko godina ceka da Martin konacno izda knjigu i to vise puta, da to nije ni slicno Gospodaru prstenova. ovo je zbilja igra oko prestolja.
    uf sad kad sam to napisala sad mi je lakse.
    pogledala sam prve dvije epizode. s obzirom da mi je balerina dobila po omiljenom mi liku ime, zadovljna sam castingom.
    i ja cu naglastiti kao i dosta serija HBO i ova ima nasilja, ali i knjiga je puna takvih stvari, pa takodjer pazite na vvrijeme gledanja.

Lutonjica je svojevremeno pisala da jedva ceka izlazak serije, nadam se da je ispunila i njena ocekivanja.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 05.05.2011. at 14:30

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Game of Thrones je snimljen po knjigama od George R.R. Martina serijal The song of ice and fire. i moram dodat, kao osoba koja po ne znam koliko godina ceka da Martin konacno izda knjigu i to vise puta, da to nije ni slicno Gospodaru prstenova. ovo je zbilja igra oko prestolja.
    uf sad kad sam to napisala sad mi je lakse.
    pogledala sam prve dvije epizode. s obzirom da mi je balerina dobila po omiljenom mi liku ime, zadovljna sam castingom.
    i ja cu naglastiti kao i dosta serija HBO i ova ima nasilja, ali i knjiga je puna takvih stvari, pa takodjer pazite na vvrijeme gledanja.

Lutonjica je svojevremeno pisala da jedva ceka izlazak serije, nadam se da je ispunila i njena ocekivanja.

Serija je izvrsna, casting mi je odličan, prava uživancija je gledati...

Prijevod pete knjige izlazi u rujnu, kako sam čula..

Pgledajte kako se snimala serija:
    http://www.online.hr/gledaj/kako-se-...a-prijestolja/

winter is coming...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •