Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    nisam dugo čitala ovaj topik ali dođoh potpisati i poboldati spajalicu:

game of thrones nit je u stilu niti ima ikakve veze s gospodarom prstenova. to su dva toliko različita pristupa i stila da ne kužim kak to nekom može biti slično? LOTR je bajka, GOT je život.
    btw, meni serija nekako nije baš u potpunosti ispunila očekivanja. ne znam, prespora mi je, nešto mi fali, nemam pojma. ali svejedno jedva čekam iduću sezonu (iako mislim da ću prije gledanja još jednom pročitati drugu knjigu ha ha). mm-u koji nije nikad čitao niti zna išta o GOT je serija dosadnjikava, odnosno postalo mu napeto i zanimljivo tek u predzadnjoj epizodi.

e da, konačno dočekah i novu sezonu True Blooda, iako tek večeras počinjem s gledanjem. koja vam je najbolja sezona do sad? meni druga, najluđa mi je ne
    Uh True Blood mi je pregenijalna serija. Koji ludi pomaknuti likovi,humor,glazba(uvodna špica fantastična)-savršena je.Druga sezona je stvarno bila odlična kao i prva. Treća tek za nijansu zaostaje.Čitala sam i knjige koje su mi za divno čudo puno lošije od serije iako se režija u svakoj sezoni sve više odmiče od originalnog predloška knjige.
    Zato me strašno zanima što će se sada događati u četvrtoj sezoni ali zarekla sam se da neću gledati jednu po jednu jer mi to kvari gušt. Koliko je uopće snimljeno epizoda?
    GOT mi se čini da bi mi se mogla jako svidjeti ali želim prvo pročitati knjige,a nikako da ih se dočepam u knjižnici.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spring prvotno napisa Vidi poruku
    Uh True Blood mi je pregenijalna serija. Koji ludi pomaknuti likovi,humor,glazba(uvodna špica fantastična)-savršena je.Druga sezona je stvarno bila odlična kao i prva. Treća tek za nijansu zaostaje.Čitala sam i knjige koje su mi za divno čudo puno lošije od serije iako se režija u svakoj sezoni sve više odmiče od originalnog predloška knjige.
    Zato me strašno zanima što će se sada događati u četvrtoj sezoni ali zarekla sam se da neću gledati jednu po jednu jer mi to kvari gušt. Koliko je uopće snimljeno epizoda?
    GOT mi se čini da bi mi se mogla jako svidjeti ali želim prvo pročitati knjige,a nikako da ih se dočepam u knjižnici.
    Obožavam True blood!! Jedva sam dočekala 4 sezonu.
    Knjige su pre, prestrašne, ali serija je WOW!!
    Posljednje uređivanje od TinaB : 18.07.2011. at 14:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •