Stranica 14 od 56 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nisam taj argentiski gledala, potražiti ću.
    A sad nije baš toliko stvar u težini ( kompleksniji mi je pr. Inception), nego u viziji tih osjećaja boli, prepuštanja, oslobađanja...nije poanta saznati kad, što, zašto.
    Meni je baš pogođena "forma" filma uz takvu životnu situaciju.
    Možda malo previše religioznog kao i one paralele sa postankom, ali dobar

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vida prvotno napisa Vidi poruku
    Mene već dugo nije nešto dirnulo kao "Tree of Life", fenomenalan, definitivno traži još minimalno jedno gledanje ( a stvarno se ne mogu sjetiti koji sam film 2x gledala), puno detalja, skakanja s jedne priče na drugu...Uglavnom vrlo osjećajno razrađena životna priča.
    Dobila želju da utvrdim Malickov opus, sreća da nije velik
    Brad Pitt, Sean Penn u glavnim ulogama
    Ja sam izdržala pola sata u kinu prije nego što sam se ustala i otišla. Kao filozofski razrađen film. Je, moš si mislit, završila sam filozofiju, ali u tih pola sata nisam pronašla ništa što bi me natjeralo da ostanem gledat taj film. Užas živi.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Bridesmaids zabavan za gledat u ženskom društvu - lagana komedija.

Ae Fond Kiss ljubav između Irkinje i Pakistanca, zabranjena normalno... uživah u akcentu

Last night prevare u braku... volim Keiru Knightley tako da sam odmah bila kupljena

The Stepfather glumi onaj lik iz Nip/Tuck (onaj s djecom) - dobar triler!

i ovdje preporučeni Love and other impossible pursuits - kako se Natalie Portman nosi s gubitkom bebe, dobar, pustila suzu, ali prao me taman pms...

Na lageru su mi još: Tropa de Elite 2 (1. dio predobar - kaos na ulicama Rio de Janeira, posebna policijska postrojba i kako se nose s kriminalom); The lovely bones - Peter Jackson uradak, Martyrs - francuski horror/triler i Celda 211 - zatvorska priča, novi čuvar završi u srcu zatvorskih pobuna i glumi da je jedan od zatvorenika... ako koga zanima, ili ako me što oduševi, pišem mišljenje
    Ja sam preksinoć gledala The Lovely Bones i mogu ga svakako preporučiti, držao me budnom i aktivnom cijelo vrijeme (a ja obično zaspim nakon foršpana!) S klincima se pripremam gledati Koka i duhove, a za njih sam prek vikenda u MaxTv videoteci posudila Čarobno srebro - onak, slatki obiteljski film o patuljcima i novostečenoj hrabrosti.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Shaun of the Dead - britanska crnohumorna komedija, parodija na horore sa zombijima; meni je bila jako zabavna, jer nema stereotipa (i žanrovskog klasika) kojeg nije ismijala.

Friends with Benefits - komedija, ljubić. Meni je film bio skroz dobar i zabavan (pogotovo su super dijalozi, brzi i otrovni ), ali mm je do polovice okretao očima, a od polovice se opustio i na kraju čak priznao da film nije loš.

Snatch - morala sam ga pogledati (već treći put) da se iskupim zbog "Friends with Benefits". Dobar, brz, duhovit... Cijeli film je zapravo kao video-spot, barem je meni to prva asocijacija.

Crazy, Stupid, Love - pogledala sam ga zbog brojnih preporuka na ovom topicu. Film je simpatičan i prilično duhovit, iako nisam dočekala veliki i neočekivani obrat na kraju, sve je i više nego očekivano.

I jedna preporuka za klince, Štrumfovi - o njima se već pisalo na topicu, stvarno su dobri. Gledali smo ih u 3D, super su napravljeni, baš odličan film za djecu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Scoop" - zabavan, bilo mi je dobro kako je Scarlett Johansson pokupila od Woodyja ono njegovo rafalno ispaljivanje recenica.

"The Reader" - nije me se dojmio (mozda sam imala prevelika ocekivanja, s obzirom na puno preporuka).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da, zaboravih:

"Water for Elephants" - dobar, odlicna fotografija, ali nije tako maestralan kao knjiga (znaci, preporuke idu knjizi (autor Sara Gruen)).

Za klince, ali i za odrasle: "Ice Age 3" - odlican, tople preporuke!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drive - odličan, napet film (krimić, triler). Topla preporuka, ali pred kraj ima par grdih scena nasilja, nikako ga nemojte gledati s djecom.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"August Rush" - pomalo srcedrapateljski, ali sve u svemu, nije los.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    "August Rush" - pomalo srcedrapateljski, ali sve u svemu, nije los.
    Taj film sam gledala samo zbog Jonathana Rhysa Meyersa , no i mali Charlie Bucket je sladak

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Larry Crowne - komedija o tipu koji je otpušten, nakon čega se upisuje na lokalni college. Laganini, ali nije loše.
    Slažem se s ocjenom, volim T.Hanksa i J.Roberts pa sam baš uživala.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Štrumpfovi

Za koju su dob 'Štrumpfovi'. Može li dijete od 3,3 izdržati sadržaj i strukturu toga filma 90 min.?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Martyrs - francuski horror/triler
    Uuuu, preporučujem da nikako ne gledaš sama u zamračenom stanu/kući! Opak film....opak...
    Gledala prije nekoliko godina i još uvijek me zna štrecnuti!

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa Vidi poruku
    Uuuu, preporučujem da nikako ne gledaš sama u zamračenom stanu/kući! Opak film....opak...
    Gledala prije nekoliko godina i još uvijek me zna štrecnuti!
    Odgleda, i to kao i sve horrore u mraku, držeći mm-a za ruku i tješeći ga da je to samo film i da će sve biti u redu Speaking as a true horrorocholic

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Za koju su dob 'Štrumpfovi'. Može li dijete od 3,3 izdržati sadržaj i strukturu toga filma 90 min.?
    Ne vjerujem da može skužiti baš cijeli sadržaj (npr. čak ni moja sedmogodišnjakinja nije pohvatala što znači rad u marketingu /zanimanje glavnog lika/, kreiranje kampanje za kozmetiku i sl. U filmu ima i dosta fora za odrasle, što djeca ionako ne mogu shvatiti (to obično stave u crtiće da se roditelji ne bi dosađivali ). Međutim, crtić kao crtić je lijep, veseo i sav raspjevan, mislim da bi dijete te dobi moglo izdržati.

Što se mene tiče, ja sam tek nedavno (bolje ikad nego nikad ) prvi put pogledala Taxi Driver i bio mi je odličan.

I da... Klimt, film koji nas je ubio u pojam. Riječ je o europskom filmu koji je napravljen s očiglednom ambicijom da bude "drugačiji", no jedino što mu je uspjelo ispasti jest nevjerojatno pretenciozan. Priču je nemoguće pratiti ako ne znate Klimtovu biografiju i ukoliko jako, jako dobro ne poznajete prilike u Austriji početkom 20. stoljeća. Glumci iz nekog nepoznatog razloga pričaju (lošim) engleskim, a Malkovich (koji glumi naslovnu ulogu) i još nekolicina drugih među njima iskaču svojim američkim, odn. britanskim izgovorom (npr. ulogu fatalne Parižanke glumi neka britanska glumica). Da ne duljim, mm je zaspao na pola, a ja sam nekako istodobno odustala.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sanja, hvala. Ako sam dobro shvatila, i nije baš za tu dob, a i predugo traje, pa ako budem imala nešto drugo, radije ćemo to drugo ići gledati.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema na čemu, Nikolina.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

In a better world
    i
    Incendies
    .
    Najtoplije preporuke.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    In a better world
    i
    Incendies
    .
    Najtoplije preporuke.
    Ova mi se oba čine zanimljivima

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Blow - biografski film o čovjeku koji je uveo kokain na američko tržište; kombinacija krimića i komedije s malo limunadice na kraju, ali meni se, sve u svemu, prilično svidio.

Everybody's Fine - kombinacija obiteljske drame i komedije s Robertom de Nireom. Iako je kraj za moj pojam prepatetičan, film mi je u globalu jako dobar.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Štrumfovi su me oduševili, tople preporuke. Zbog radnje filma i kombinacije igranog i animiranog mislim da bi trogodišnjacima bilo dosadno ,gledam po svojoj maloj, njoj je 5 pa se počela vrpoljiti pred kraj.

Hall Pass
    ako ste željni dobre komedije i smijanja do suza obavezan film!!!
    Dugo se nisam tako dobro nasmijala!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gledali smo Koka i duhove
    odlican film!
    mozda sam subjektivna kao pasionirana ljubiteljica lika i djela Ivana Kusana, ali istovremeno i jako kriticna, jer ne moze se tek tako ekranizirati Koka
    mali glumci odlicni, muzika fenomenalna (nakon filma sam na plakatu skuzila da je glazba dobila nagradu u Puli), mislim da je ovo zadnja filmska uloga Pedje Vusovica
    iznenadila me Almira Osmanovic u jednoj manjoj ulozi, ugodno

i malo me zasmetao nedostatak potpune vjernosti u prikazivanju osamdesetih, npr. na policijskom stojadinu, pise "policija" a ne milicija, bilo je jos par sitnica...
    kostimografija je za 5, kad se sjetim onih prugastih majica i "zaraslih" frizura

nastranu da sam ja odusevljena, i 9-godisnjakinja je rekla da joj je film super

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Stranger than Fiction" - odlican, tople preporuke! Posebno dobra Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal mi je oduvijek bila odlicna, ovdje je to samo potvrdila.
    I (za mene) iznenadjujuce dobar Will Ferrell, kojeg inace ne volim. I naravno, vrlo zanimljiva prica.

"Lock, Stock and Two Smoking Barrels"
    - gledali ponovo (ovo je preko-nekoliki puta), no uvijek: preporuke!
    Veceras je na redu "Snatch" .

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    gledali smo Koka i duhove
    odlican film!
    mozda sam subjektivna kao pasionirana ljubiteljica lika i djela Ivana Kusana, ali istovremeno i jako kriticna, jer ne moze se tek tako ekranizirati Koka
    mali glumci odlicni, muzika fenomenalna (nakon filma sam na plakatu skuzila da je glazba dobila nagradu u Puli), mislim da je ovo zadnja filmska uloga Pedje Vusovica
    iznenadila me Almira Osmanovic u jednoj manjoj ulozi, ugodno

i malo me zasmetao nedostatak potpune vjernosti u prikazivanju osamdesetih, npr. na policijskom stojadinu, pise "policija" a ne milicija, bilo je jos par sitnica...
    kostimografija je za 5, kad se sjetim onih prugastih majica i "zaraslih" frizura

nastranu da sam ja odusevljena, i 9-godisnjakinja je rekla da joj je film super
    Dali je film prema tvom sudu primjeren za 5 i pol godišnjakinju?
    Trenutačno ne nude ništa pametno u kinu (što se crtića tiče) pa sam mislila otiči na "Koka", ne sječam se knjige i kako radnja zapravo ide, bojim se da bi joj radnja filma bila uznemirujuća

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

The American - krimić s Clooneyjem u glavnoj ulozi. U početnoj sceni vidimo da je riječ o čovjeku koji je očito vrlo visoko pozicioniran u svijetu zločina/terorizma/politike, jer ga u nekoj švedskoj pustari pokušavaju smaknuti. On se spašava i tu počinje radnja filma; neko se vrijeme skriva u Italiji, ali ga Šveđani pronalaze i tu dolazi do finalnog obračuna. U filmu postoji i ženski lik više-manje dekorativne prirode i sve u svemu film nije loš, ali kraj me je prilično iznervirao , jer uopće ne doznajemo tko je taj čovjek, čime se zapravo bavio (tijekom filma on izvršava jedan zapravo banalan zadatak radi kojeg sasvim sigurno ne bi bio meta međunarodnih zločinaca), zašto ga traže i žele ubiti... Sasvim neodređeni kraj, ne volim to.

I jedan malo stariji krimić, Ronin s odličnim Robertom De Nirom i ostatkom ekipe. Film je dobar i napet, jedino što utrkivanje autima Parizom traje malo predugo za moj ukus, a i opet je riječ o filmu na čijem kraju ne saznajemo što je bilo u toj nesretnoj torbi koja je u središtu radnje. Dva filma zaredom s nedefiniranim završetkom je malo previše za mene.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Dali je film prema tvom sudu primjeren za 5 i pol godišnjakinju?
    Trenutačno ne nude ništa pametno u kinu (što se crtića tiče) pa sam mislila otiči na "Koka", ne sječam se knjige i kako radnja zapravo ide, bojim se da bi joj radnja filma bila uznemirujuća
    mislim da je premala za ovaj film
    ne zato sto bi ju uznemirio, vec vjerojatno ne bi bas skuzila o cemu se tu radi...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nakon bombardiranja holivudskim komedijama, napokon sam se na nešto nasmijala. Preporučujem: The Guard

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Easy Virtue" - odlican, tople preporuke!
    I nisam znala da Jessica Biel zapravo zna glumiti.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

jučer sam gledala Ženu vremenskog putnika (http://www.imdb.com/title/tt0452694/), ali mi je ostao nekakav bitter-sweet osjećaj poslije njega. Puno toga mi nije sjelo i nekako se nisam emocionalno našla u njemu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa Vidi poruku
    jučer sam gledala Ženu vremenskog putnika (http://www.imdb.com/title/tt0452694/),
    Puno toga mi nije sjelo i nekako se nisam emocionalno našla u njemu.
    Potpis, jednake dojmove imamo.
    Knjigu jos nisam citala (inace mi nije obicaj gledati film prije nego sto procitam knjigu), no na wish listi mi je. Nadam se da je dojam iz knjige bolji.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"A Single Man" i "Vicky Cristina Barcelona" - i jedan i drugi film su me rastuzili. No toplo ih preporucujem, odlicne price, odlicni glumci - sve preporuke!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

S obzirom da sam bolesna, pogledala sam par filmova u zadnjih tjedan dana:

naletila sam na tv-u na The Brave One s Jodie Foster- bilo je kasno, ali nisam mogla prestat gledat, napet je, ali ima dosta scena nasilja, dakle nikako ne gledati blizu djece

ondaaa:

Bad Teacher s C. Diaz- onako, komedijica, ništa posebno
    Friends with Benefits s J. Timberlakeom-romantična komedija, ok je za pogledat ako ne želite o ničemu razmišljat i nije vam do dubokoumnih filmova
    Larry Crowne s J. Roberts i T. Hanksom- ok filmić, super bi bilo da su malo više razgradili ekonomsku temu i kapitalizam, a ne toliko ljubavnu priču
    I da... One Day, isti režiser kao za An Education- po dijalozima me podsjeća malo na Closer (http://www.imdb.com/title/tt0376541/ - inače meni izvrstan film), a po scenama gradova na An education. Tužan mi je, ali dobar. Kraj je nepredvidljiv i plakala sam zadnjih 20 min filma, ali to sam ja emotivna :D

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nakon bombardiranja holivudskim komedijama, napokon sam se na nešto nasmijala. Preporučujem: The Guard
    pogledala na tvoju preporuku i kidala se od smijeha! super film!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Na tragu takve irske komedije je i Holy water
    Ima dosta lošu ocjenu na IMDB-u, ali je za poderati se od smijeha.

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Glavnog glumca iz Guarda sam nedavno gledala u IN BRUGES. Odličan.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Capitalism: A Love Story
    Food Inc.

Dokumentarci, definitivno a must see.

http://www.foodincmovie.com/

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi već neko vrijeme gledamo "Prijatelje" ispočetka. Upravo smo, prije par minuta, pogledali posljednju epizodu druge sezone, sutra krećemo s trećom.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

za:

A separation (Iranski film, hrpa berlinskih meda)
    i
    Another year (novi Mike Leigh)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ovaj vikend sam smo filmove gledala

Besmrtnici od filma nisam nista ocekivala. a bome ni dobila. dominantno cijelim filmom je to sto imas osjecaj da je srednji vijek, a ne za vrijeme grka. dominantna je krscanska linija kroz cijeli film. film je napravljen s ciljem da to bude u ne znam koliko dijelova. dakle zavrsava se tako da ti je jasno da bi mogli gledati nastavak sljedeci bozic

Kad je Harry sreo Sally
    . mislim da tu nemam sta napisati. bio je ujutro na TV i moram priznati da mi je uljepsao subotnje jutro.

A little bit of haven lagani film o ozbiljnoj bolesti. nekako u filmu je sve lagano i to sto glavna glumica umire, nemas osjecaj da je to nesto strasno, sem oprostiti se od dragih ljudi. uglavnom za subotu popodne film je OK ako ne trazite neku dubinu.

Koko i duhovi meni se svidio, BC nije htio nocas spavati sam, jer stari vincek mu je valjda ostavio dojam film je OK, pravo osvjezenje u nasoj filmografiji. ovo sto je emili napisala za policiju, je smetalo i mene i ostale roditelje, ali sam mislila da klincima je tako svejedno, ovako je preskocen korak objsnjavanja za vrijeme filma zasto policajac je milicajac i zasto ima zvjezdicu u sl.

Tree of life
    samo cu reci o moj boze. mozda ja ne shvacam neke misaone stvari, mozda sam glupa, ali ja ono nikako probavit nisam mogla. cijeli film traje 139 min. MM je zelio izaci nakon 25 min, jedna gospodja se digla zadnjih 30 min i pocela setati (kasnije smo skuzili da je nasa zubarica ). ne znam ako je neko gledao film i ako ga je dojmio drago bi mi bilo da mi objasni. ostalim ako bas nemate vremena filozifirati i ako niste taj tip zobidjite film u sirem luku.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 28.11.2011. at 08:48

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja sam gledala Besmrtnike s M. Nema kršćanstva u tom filmu, ni u tragovima, ništa kršćansko. Grčka vjera je dobro prikazana - ljudi koji vjeruju u sudbinu i trebaju intervenciju bogova u svakodnevici, a paze i da ih ne naljute. Bogovi - moćnici koji imaju ljudske osobine. Smetalo me što nisu prikazani izvorni grčki mitovi nego su samo motivi pomiješani: borba bogova i Titana, Minotaur, Tezej - ne znam kako je on tu upao - od cijele priče o Tezeju ostalo je samo ime. I previše je krvav film - bitku si mogu zamisliti i tako da ne gledam prosipanje iznutrica po x-ti puta. Ali, M. se film svidio; on je odgonetao koji je koji od bogova, locirao mjesta događaja, mitove i sl. Zbog njega sam i išla gledati film.

Gledali smo i Koko i duhovi - meni je drago da se vrhunska dječja književnosti prenosi i filmski. Meni se svidio, a M. kaže da je knjiga mnogo bolja.

Djeca su mi počela gledati Sumrak, pa sam i ja povirila u to - to je nešto tako ubitačno dosadno, razvučeno, patetično. Sreća da se nisam uhvatila tih knjiga.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zdenka istina je da nema krscanstva u besmrtnicima, ali sta te brdo stvari nije podsjetilo na to? recimo imas jednu prostoriju koja je podjeljena u tri lože. nije li to tipicna prostorija iz srednjeg vijeka. loze su odljenjene lukovima. lusteri su okrugli na lancima, sa svijecama.
    ima niz takvih stvari. sad cjepidlacim. ali zbilja je bilo niz takvih stvari. s obzirom da je rijec o grcima mene je smetalo.
    meni ovaj film spada u posebnu kategoriju filmova u kojima ne ocekujem puno, ali frendica i ja ponekad volimo tako nesto pogledati iz zabave.
    a krvi je bilo na sve strane to priznajem.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jucer na TV-u ponovo ulovih "Meet Joe Black".

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Spajalice, to o čemu govoriš su anakronizmi, ali nemaju veze s kršćanstvom - da ne bismo dovodili potencijalne gledatelje u zabludu. U filmu je prikazana isključivo mnogobožačka grčka religija i s njom vezani običaji.

Meni puno više smeta taj mišung u kojem zapravo svi izvorni grčki mitovi gube prepoznatljivost i poruku - Titani su bogovi, djeca Urana i Geje, a ne ova čudovišta kao u filmu; u vezi Tezeja je istinito samo to da je on u grčkoj mitologiji jedan od najvećih junaka i apsolutno ništa drugo, od porijekla nadalje. Fedra je isto pala s Marsa - doduše, Tezejeva druga žena se stvarno zvala Fedra i s njom je imao sina Akama, ali ona nije imala nikakve veze sa sibilama i još je k tome prevarila muža s njegovim sinom. Hiperion je bio jedan od titana, ne kralj, na Olimpu nije bilo 12 olimpijaca itd. itd.

Mene su se dojmile masovne scene, unatoč svim tim nedostacima scenarija. Ali uglavnom, meni film najviše nalikuje na neku nasilnu računalnu igricu s motivima grčkih junaka i bogova. Možda se zbog toga M. tako i svidio, uz to što počinje upoznavati grčku i rimsku mitologiju. Jako mu se sviđalo što su sibile govorile grčki i bio je razočaran što cijeli film nije na grčkom.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ali uglavnom, meni film najviše nalikuje na neku nasilnu računalnu igricu s motivima grčkih junaka i bogova.
    to se slazemo. meni je zao ako sam nekog dovela u neki nesporazum. zdenka je u pravu, ali mene je tamo toliko stvari podsjetilo na krscanske stvari i to me je smetalo. ali to je bio subjektvan dojam.
    a da je tamo svacega nalupetano je. cak i meni kao nevelikog poznavatelja grcke mitologije.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

spajalica, ja sam izasla iz kina nakon 25 min To je sve sto imam reci o Tree of Life.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slightly off-topic: uzela sam u biblioteci na posudbu na mjesec dana cjelokupnu kolekciju (sve sezone) DVD-ova "Sex i grad".

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gledali Ples Malog Pingvina 2 Genijalan je , to što nije sinkroniziran nije ni malo smetalo moju L, svi smo uživali u njemu

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Susreti 4. vrste- ne gledati, užasno dosadno.
    The Guard- odličan film.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Incendies.
    Najtoplije preporuke.
    super super film

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Crazy, Stupid, Love - pogledala sam ga zbog brojnih preporuka na ovom topicu. Film je simpatičan i prilično duhovit, iako nisam dočekala veliki i neočekivani obrat na kraju, sve je i više nego očekivano.
    pogledala sinoć, neloš skroz

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Killer Elite - špijunska-triler-pucačina, crtić za odrasle.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer na TV-u ponovo ulovih "Meet Joe Black".
    Neee, Elly, "Meet Joe Black"

Ok, stari je post, ali nisam mogla odoljeti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •