Lov na losose u Jemenu - film nije ni do koljena knjizi. ali Ewan je unutra, pa...
Hobbit nije strašan u 2D, mislim da ćemo se na idućeg odvažiti u 3D.
je li netko gledao Gambit?
Lov na losose u Jemenu - film nije ni do koljena knjizi. ali Ewan je unutra, pa...
Hobbit nije strašan u 2D, mislim da ćemo se na idućeg odvažiti u 3D.
je li netko gledao Gambit?
Moj sin od 8 godina je gledao Hobita u 2D. Nije bilo posljedica.
Čitaju li samostalno titlove?
Moja se boji ići gledati Hobita jer se boji paukova; sad, kako je knjiga podijeljena u tri dijela ne znam jesu li paukovi u ovom prvom dijelu došli na red.
deaedi, moj 8-godišnjak ga je odgledao bez problema. no odradio je prije toga star wars, indianu jonesa i harryja pottera (meni su smrtonoše strašniji od orka, btw).
lotr ćemo kad pročitamo knjige.
mima, nema pauka.
titlove čita ako nisu prebrzi, 2 reda mu često pobjegnu.
moj sedmogodisnjak odgledao isto hobbita 2D bez posljedica, nocnog straha i sl.
moj je pocetnik u citanju i stigne dio titla procitati. ali odgleda film bez dodatnog zapitkivanja i trazenja da mu se cita.
Losose sam i ja odgledala u kinu, vec ima podosta. bas je film za razbribrigu.
Piev zivot, zasvrsila u kinu bez priprema o cemu se radi, kjnigu nisam procitala, pa sam bila razocarana samim filmom, nisam zeljela tako nesto za tu vece. no film nije los, ako volite te filozofske.
Gledala je i Harry-a, već prije, a titlove smo joj malo čitali, koliko smo mogli (kaj mislite da sam uz živahnog 2-godišnjeg bracu mogla odgledati u zadnjih par dana sva 3 dijela Gospodara prstenova, malo sutra) . Kad mora, sama pročita, ali onda joj nekad radnja pobjegne - skoncentrira se na čitanje, pa ne skuži šta se desilo - uglavnom, pročita 1. red, 2. red onak...tu mi ponekad pročitamo.
Planiramo na 2D. I općenito ne idemo na 3D niti crtiće, ne voli imati naočale.
Mima, nema (jos) paukova.
A onaj blijedi kapo od Orka joj je bio cool, s onim izrazima lica.
Gledali smo ovdje, tu titlova nema (ne volim sinhronizaciju, ali sto ces :/), no inace kad gledamo DVD-ove ili kad smo u HR cita titlove bez frke.
Imala jest par pitanja (da poveze neke stvari iz LOTR), mozda nije zgoreg "svjeze" ih pogledati prije gledanja Hobbita, pa objasniti da je radnja u Hobbitu prije radnje iz LOTR.
Ms.Ivy, meni su jedno vrijeme dementori bili jos strasniji!![]()
ja sam odlučila kronološki, onim redom kojim može čitati knjige - prvo hobbit pa lotr.
elly, 4-5 godišnjak gleda indianu jonesa i ne trepne, oni očito imaju neki filter koji nama fali.
odosmo s teme.
Moji su trenutačno LUDI za LOTR, imam ih na dvd-u, i mom prvašiću su zapravo super poticaj za čitanje titlova. Stalno zaustavlja film da bi stigao pročitati. Jako sam zadovoljna svim tim zato što sam veeeeeeliki fan Tolkiena![]()
jesam li samo ja odlučila da prvo mora pročitati knjige? čini mi se da bi puno izgubio na razumijevanju priče da prvo gleda filmove, pogotovo kod lotr. a to si majka-fan ne može dopustiti.
tako smo i s potterom /čitala sam dok mi jezik nije natekao/.
E. ima toliko puno knjiga na wishlisti, iskreno ne znam kad ce joj Hobbit i LOTR doci na red.
HP je pocela paralelno citati i gledati - pogledala je sve filmove, no procitala je samostalno prve 4 knjige, sad se sprema na petu.
Ovak' sam joj ja povezala rupe. Iznenadilo me je da ih nije bilo puno (kazem, gledala je vec LOTR, ali ne bas nedavno...)
Ja sam dugo odbijala pogledati film upravo zato jer sam obožavala knjige. Ali mislim da je Peter Jackson stvarno fenomenalno odradio posao, uopće nije odstupao od knjige, ekranizacija mi je savršena, i ne samo da sam im dala da gledaju film, nego luđački tražim (srećom, preko facebooka i nalazim) i LOTR setove Legića![]()
MM i ja smo se opako navukli na seriju Boardwalk empire, odgledali 3 sezone u dahu i ko' ce sad docekat jesen i 4tu sezonu....(tek se snima) tema prohibicija 20ih....Scorsese redatelj,Buscemi glavni lik...simpaticni gangster...(a ima i manje simpaticnih)
Ima li pauze za Hobita s obzirom da (ako se ne varam) traje 3h?
Mene je zabolila glava nakon nekog 3D crtica na kojeg sam vodila necaka,ja doduse imam naocale pa sam morala stavit one 3D preko...
Znam da i nije bas najzdravije za mozak gledati 3D snimke,djeca sa bilo kakvim neuroloskim smetnjama ne bi uopce smjela ici gledati 3D (prijateljica ciji je sin prije par godina imao konvulzije/epi napade ima preporuku da ne ide)...pa sam mislila da su vam strahovi vise usmjereni na to a ne na sam sadrzaj filma....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 24.01.2013. at 00:38
ima pauza, a film sasvim lijepo izgleda u 2D pa ne moraš brinuti.
Boardwalk empire je genijalna serija! I mi smo navuceni, ni mi jos imamo materijala za gledati
Nemojte gledati Cosmopolis s Pattinsonom. Mozda ne kuzim filmali meni je preglupo :D
Ima sestara po citanju na glas :mazohist:
Ja sam sinoc pocela 6.knjigu naglas, HP.
Dijete je samostalno procitalo prvu.
Iskreno, LOTR me nikad nisu zainteresirali, ali mislim da bi se djetetu svidjelo.
Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2013. at 08:53
Jučer pogledala "The Duchess" s Keirom Knightly i Ralphom Fiennesom. Tko voli kostimirane drame, svaka preporuka. Knightly nije fenomenalna, ali je dovoljno uvjerljiva, a Fiennes je fantastičan. Priča je istinita i dira u vječno feminističko pitanje nadmoći položaja muškaraca u našoj civilizaciji.
http://www.imdb.com/title/tt0864761/
a koje je problem sa 3D hobitom?
općenito s hobitom?
zašto bi trebale biti neke more?
Bilo je nekih napisa u novinama da je bilo ljudi kojima je pozlilo tijekom gledanja filma.
Sad me baš zanima ova Vojvotkinja sa Keirom K. (inače mi nije uopće draga ta Keira, a evo je i Anu Karenjinu glumi)
Mi gledamo online filmove. Spojili smo laptop i tv i svaku vecer imamo kino
@Mima: film je stvarno za preporuku. Nije to apsolutni klasik, ali priča te takne. Keira ima neke svoje grifove i izraze lica koje ponavlja stalno, u svakoj ulozi i ne smatram je velikom glumicom, ali u ovom filmu nije dala lošu ulogu, kao što rekoh, dovoljno je uvjerljiva.
(uf, sve puno disclaimera)
pogledala :
svećenikovu djecu, sonju i bika i cloud atlas
nisam impresionirana
dok m se django dopao
http://www.imdb.com/title/tt1907668/ Flight, dobar stari Denzel.![]()
Meni je sjeo...
http://www.youtube.com/watch?v=dj42MTyuSE4
s djecom, neku večer. Zagrije dušu u ovo zimsko doba. Najvruće preporuke!
Jedan stariji, ali jako, jako dobar: Girl, Interrupted.
Rezervirala sam si i knjigu u knjiznici za citanje.![]()
Green Zone
Kao što možda (sasvim točno) pretpostavljate, film je birao mm. Ratni, špijunaža, kontrašpijunaža, Irak... Ali dobar, svidio mi se.
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 30.01.2013. at 23:13
http://www.imdb.com/title/tt2036388/
predivan film, predivna emotivna, topla, ljudska priča![]()
preveden kod nas Shun Li i Pjesnik.
još ako vam je blizak dijalekt veneta...
svakako pogledati.
Mi svaku večer pogledamo film, uf neznam koliko smo ih pogledali dosad, mali miljun.
Preporučam ovaj novi http://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=sr_1 (Silver Linings Playbook ), oduševljena sam glumom i temom filma, nećete se zeznit.
Maloprije pogledali http://www.imdb.com/title/tt0795368/?ref_=sr_1 (Death at a funreal) engleska komedija iz 2007., odličan engleski crni humor, ovaj američki remake je užasan, nemaju toliko smisla za humor ko blesavi englezi.
nije film, al evo veceras, na rubu znanosti, tema prirodno roditeljstvo..![]()
bas cekam da pocne na rubu znanosti, bas ce cini zanimljiva tema
od filmova koje sam u zadnje vrijeme pogledala preporucila bi:
water for elephants
i
beastly
Nije film al upravo na hrt1 na rubu znanosti nesto o djeci (zasad pricaju o losim stranama cry outa).
Moonrise Kingdom - topla preporuka; divan, bajkovit, smiješan, tužan
The Intouchables (Intouchables) (2011)
Nikada se nisam zanimala za strane filmove osim britanskih i američkih, ali ovaj film... ovo je remek djelo! Ima ga se skinuti na torrentu
a ima za njega i podnaslov
Ja mu dajem desetku, dirnuo me i nasmijao do suza!
Posljednje uređivanje od puntica : 05.02.2013. at 13:32 Razlog: uklonila sam link koji vodi ilegalnim radnjama :)
Sinoć pogledali The Impossible, predivan film!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Da, a još k tome snimljen prema istinitom događaju i s tako dobrim glumcima. Naomi Watts mi je stvorena za takve filmove katastrofe.
Pogledala i Sonju i bik konačno online, i ugodno se iznenadila laganom komedijicom. Puno mi je smislenija od Svećenikove djece koja je preforsirana u priči. Bar meni.
[QUOTE=fingertips;2334152]Mi svaku večer pogledamo film, uf neznam koliko smo ih pogledali dosad, mali miljun.
Preporučam ovaj novi http://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=sr_1 (Silver Linings Playbook ), oduševljena sam glumom i temom filma, nećete se zeznit.
Prepredobar!!nije ni čudo da ima 8 nominacija za Oscar!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Jelda da je predivan! Ah, uživala sam gledajući!