Stranica 27 od 56 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    "This is the end" je jedan od jacih flmov koje sam odgledala uopce. nisam u stanju gledati drame i obiteljske komedije, nemam sanse protiv turskih sapunica ali zato i tarantina i kevina smitha i rodrigeza i seth rogana gledam opsesivno. ovaj film je na tarantinovoj listi top10 za 2013. godinu.
    ma da,ovo je tvoj djir filma? ko' bi reko....

meni stvarno ima koma momenata,malo degutantnih i pretjeranih al' ajde, radi James Franca sam odgledala...

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    da zadnje vrijeme na HRT3 moze se gledati Hitchcock. Od svih filmova njegovih meni je najdrazi The Trouble with Harry
    viš, nisam ni znala, kako ne gledam baš nešto TV
    ja posuđujem u videoteci

The Trouble with Harry je odličan

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Sigurno kaskam za vama, počela sam gledati filmove nakon sigurno 2 godine,tj. otkad sam rodila nisam ništa gledala.
    Oduševio me Life of Pi! Imam ih još par skinuto pa ću svaku večer jedan ako uspijem. I mislim da ću onda ići otpočetka ove teme po vašim preporukama.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

http://www.imdb.com/title/tt1667355/?ref_=nm_flmg_act_8
    3096 dana: Istinita priča o Nataschi Kampusch - iako već znana priča, svejedno sam pogledala film i iznenadila se dokle ljudska psiha može biti bolesna.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja nemam hrabrosti gledati taj film, a zanima me

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pogledala sinoć na FOX-u Avatara po četvrti put

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

http://www.imdb.com/title/tt2094018/
    Hours - jedan od zadnjih filmova prerano preminulog Paula Walkera. Priča o požrtvovnoj borbi oca za kćer u inkubatoru uslijed uragana. Napeto ali i sjetno, na žalost sada i u zbilji.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Savjetnik - katastrofa.

Slažem se s ovom kritikom: http://www.ravnododna.com/savjetnik-...skih-zvijezda/

(jedino mi je Diazica tu baš prava mačka)
    Posljednje uređivanje od Optimist : 06.12.2013. at 21:04

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Red 2 : http://www.imdb.com/title/tt1821694/

Baš mi je sjeo, film za mozak na pašu, dobar humor.

Inače ne volim Malkovicha, ali mi je ovdje odličan! Na Bruceu se još daju odmoriti oči

Sinoć smo pogledali i Red (gledali smo ga i prije), definitivno mi je bolji drugi dio, prvi mi i nije baš nešto.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Savjetnik - katastrofa.

Slažem se s ovom kritikom: http://www.ravnododna.com/savjetnik-...skih-zvijezda/

(jedino mi je Diazica tu baš prava mačka)
    Kad na plakatu vidiš samo lica bez konteksta - bježi!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Dnevnik Anne Frank" - E. je imala projekt za skolu, sto reci... svaki put me dodirne. E. sada obradjuje holokaust, pa smo ga gledali uz puno razgovora, i drago mi je sto je njena nastavnica pokrenula ovu temu medju petasima.

"This Must Be the Place"
    - fantastican, sve preporuke!

"I, Robot"
    - dovoljno dobar da me navuce da ponovo pocnem citati Asimova.

"Music & Lyrics" - zabavna laganica.

"Edward Scissorhands"
    - odgledan ponovo, ovoga puta sa E., odmakom od X godina.... i dalje jako, jako dobar

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

ne znam jel ga tko vec stavio Zatočene,jako dobar film
    http://www.imdb.com/title/tt1392214/

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ki ki prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jel ga tko vec stavio Zatočene,jako dobar film
    http://www.imdb.com/title/tt1392214/
    Da, stvarno odličan, ne sjećam se kad me neki film držao tako prikovanu za stolicu od početka do kraja. Odlična atmosfera i fenomenalna izvedba Jakea Gyllenhaala.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je dosta loše sjeo. Nekako više nemam želudac za toliko nasilja.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pogledala konačno Gravity sa Sandrom Bullock i ljepotanom Clooneyem - što reći, meni film narativno presiromašan i naivan, vjerojatno u 3d-u sve to gubi na značenju.Ovak mi na jednoplošnom tv-u samo jedan u nizu akcijskih filmova s očekivanim krajem (naravno da će glavna glumica preživjeti na kraju). Šteta što Clooney više nije došao do izražaja. Ali meni ionak nije previše mio, pa ne žalim previše

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jedan koji sam pogledala s djecom, a uzivala sam jednako kao i one. Mozda i vise

Hugo: http://m.imdb.com/title/tt0970179/

Redatelj je M. Scorsese.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jučer pogledala Woodyjev Blue Jasmine u kinu Europa. http://www.imdb.com/title/tt2334873/
    Izvrstan, ponajviše zbog pre pre predivne Cate Blanchett, samo kako nigdje u najavama ne piše da je to zapravo Woodyjeva obrada Tramvaja zvanog žudnja

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

glumi i Louie

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer pogledala Woodyjev Blue Jasmine u kinu Europa. http://www.imdb.com/title/tt2334873/
    Izvrstan, ponajviše zbog pre pre predivne Cate Blanchett, samo kako nigdje u najavama ne piše da je to zapravo Woodyjeva obrada Tramvaja zvanog žudnja
    X
    i mi smo ga neki dan pogledali u Europi

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Obožavam većinu Almodovarovih uradaka, ali me njegov zadnji film Putnici ljubavnici baš razočarao. Sve već viđeno i ofucano. Nije to Almodovar kojeg volim.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Da, stvarno odličan, ne sjećam se kad me neki film držao tako prikovanu za stolicu od početka do kraja. Odlična atmosfera i fenomenalna izvedba Jakea Gyllenhaala.
    Jucer pogledali,bila sam znatizeljna nakon vasih recenzija i u cijelosti se slazem s tobom.Fakat me dugo nije nijedan film nije toliko drzao napetom .Odlican,odlican film!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da ja uletim sa jednim crtićem - danas smo pogledali Snježno kraljevstvo (Frozen) i jako je dobar!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

"12 years a slave" (2013)
    Jučer pogledali. Možda malo precijenjen film, snimljen po istinitom događaju. Crnac koji je u ona davna vremena ropstva otet iz obitelji i prodan u ropstvo, te borbi za ponovnu slobodu.
    Epizodna uloga Brada Pitta, pa će nekome biti možda i dodatna motivacija za pogledati film

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Možda je bolje da ja ovdje ne pišem Trebali bi biti filmovi za preporuku, a mene je u zadnje vrijeme teško zadovoljiti (filmski)

Jučer sam pogledala film Devet (http://mojtv.hr/film/10756/devet.aspx), htjela sam nešto s Penelopom Cruz, divna je (kao i inače, bar meni), ali film je dosta promašen.

Ne znam, možda su moji kriteriji postali previsoki.

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Prisoners
    Mom mužu se otegla radnja a mene je prikova me za kauč i oduševija.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

47 Ronin, odlican

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Utrka zivota (The Rush) dugo nisam gledala tako dobar film. Glumci izvrsni, utrke odradjene jako dobro. Odnos izmedju rivala je bez patetike. I jedan i drugi imaju cilj, ali pristup im je skroz razlicit. Inace sam dugo gledala formulu 1 pa sam mozda i subjektivna. Jako mi se svidjelo sto je za Laudu izabran Daniel Bruhl, te time nije bilo prenemaganja u akcentu, maska mu je fenomenalna. Chris Hemsworth iako je poznat kao Thor, je takodjer pokazao da se moze maknuti iz te uloge i napraviti jos dosta toga.

Gravitacija. nisam je gledala u 3D pa mozda zbog toga nisam dozivjela film kao svi koji ga hvale. Ali na srecu film traje relativno kratko pa je moj jad nizu gluposti i propusta bio kratak. Film je tako napravljen da zadovolji elemente koji mu daju prodju kod pubilike. dakle red napetosti, red patetike i naravno sretan kraj. no meni koja ipak trazim nesto vise, mogu reci da niz detalja i sitnica mi je dizao zivce da sam u nekim trenutcima umirala od smijeha. uglavnom film je predvidljiv u svakom koraku.

Pogledali smo Utrku života i mogu samo potpisati spajalicu, od početka do kraja. Mogla bih još o gledanju svake utrke formule 1 u djetinjstvu i odbrojavanju dana do Monte Carla..
    A Gravitacija, čemu trošiti riječi. Ono, plitko ko pirovačka vala. Blatnjava kaljuža...
    Posljednje uređivanje od marta : 05.01.2014. at 22:12

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Preporučam dokumentarac Searching for Sugar man, oduševio me:

http://www.imdb.com/title/tt2125608/

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Preporučam dokumentarac Searching for Sugar man, oduševio me:

http://www.imdb.com/title/tt2125608/
    Daaaa
    i soundtrack od istog

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Gravitaciju treba gledati kao feministički manifesto i potom sve sjedne na svoje mjesto. Od potrošnog muškarca (Clooney) preko potpuno nebuloznog profesionalnog profila protagonistice, do fiks ideje da osoba u stanju potpunog rastrojstva može učiniti išta suvislo, a još manje se spasiti upravljajući kantom čije gumbiće ne poznaješ... sve je samo dekoracija.
    Osobno mislim da nam treba još puno ovakvih filmova. Ne zato što je film dobar - nije uopće - nego zato što na jednostavan način monkey-see-monkey-do početnicima objašnjava funkcioniranje feminističkog univerzuma. Od zakona fizike nadalje.
    Posljednje uređivanje od Davor : 05.01.2014. at 22:42

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hm...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Gravitaciju treba gledati kao feministički manifesto i potom sve sjedne na svoje mjesto. Od potrošnog muškarca (Clooney) preko potpuno nebuloznog profesionalnog profila protagonistice, do fiks ideje da osoba u stanju potpunog rastrojstva može učiniti išta suvislo, a još manje se spasiti upravljajući kantom čije gumbiće ne poznaješ... sve je samo dekoracija.
    Osobno mislim da nam treba još puno ovakvih filmova. Ne zato što je film dobar - nije uopće - nego zato što na jednostavan način monkey-see-monkey-do početnicima objašnjava funkcioniranje feminističkog univerzuma. Od zakona fizike nadalje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

prije bih rekla

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Usprkos ne tako dobrim forumskim kritikama, jučer pogledani Don Jon meni je baš bio cool film, zanimljivo da je glavni junak odbacio rasnu plavojku u liku Scarlett Johannson i odabrao stariju Julianu Moore. Malo slobodniji film, al eto baš zato da približi lik tupavka koji do podne bilda mišiće, popodne troši svoju seksualnost a jednom tjedno sve to ispovijeda lokalnom popu.
    http://www.imdb.com/title/tt2229499/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nadam se da se ovo otkrije na samom početku filma

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Snježno kraljevstvo je još jedan film s patološkim porukama, ovaj put indoktrinira djecu.

Grdi opis zbivanja bio bi otprilike...
    Samoživa cura nesposobna kontrolirati svoje porive ugrozi jako puno ljudi, ali to je OK, jer će joj sestra bez ikakvih vještina i ikakvog poznavanja problema skočiti u pomoć. Pri tome joj pomaže jedan glupi muškarac, a odmaže jedan "galeb" - pravo oličenje muške supremacije i patrijarhata, a jedina zaistač obiteljska čeljad su - Trolovi.

K'o da je Andrea Dworkin pisala scenarij.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajme davore sto si postao strog
    meni je snjezno kraljevstvo bio super. gledala ga s frajlom i bas smo se dobro zabavile

Hobbit, kako nisam bas ljubitelj Tolkiena, a tu sam knjigu procitala par puta od par nakladnika, jer jelte po fanovima Tolkiena nisam citala pravi prijevod. ne mogu ni za ovaj film dati neke visoke ocijene. Nekako mi je sve vec vidjeno. cak ni efekti nisu tako dojmljivi no dozvolit cu da je do mene i do mojih problema. No ono sto je sigurno u filmu imate niz dozvoljenih sloboda od strane redatelja u vezi radnje, sto koliko znam nije bilo u gospodarima.

Butler, radi se o americkom afroamerikancu ciji roditelji nastradaju u jednom danu u polju pamuka od strane vlasnika. majka mu je silovana, a otac okrutno ubijen ispred njegovih ociju. vlasnica plantaze ga uzima za kucnog "crnca" i uci ga poslu. odratao on odlazi i kroz zivot postaje batler u Bijeloj kuci. Pratimo kroz njegov zivot niz povjesnih dogadjaja u politici i kako oni utjecu na njegov zivot. Forest Withaker mi je sjeo u glavnoj ulozi. ali cijeli film mi je OK za pogledati, ali nije neko vrhunsko djelo.

The secret life of Walter Mitty ugodno sam iznenadjena filmom, s obzirom da sam ocekivala totalnu glupost. no iznenadila sam se. Ugodno i to jako. Kasnije sam nasla da je film zapravo obrada. sad bi zeljela i njega pogledati. Film je jos bio dojmljiviji zbog Islanda

The Wolf of Wall Street film je dobar, ali sama tema, jos gore sto je istinita, me lagano bacila u depresiju. sta ljudima radi novac i moc koju dobiju s njima. nista im nije vazno, sem njih sami. kao i u nekim scenama sta su ljudi spremni napraviti za novac. u jednoj sceni jedna zena u uredu prisaje da joj obriju glavu za neki iznos $, a pri tome se svi dobro zabavljaju. Jonah Hill koji mi nije drag glumac, ovdje je fenomenalno odglumio. Leonardo diCaprio i Scorsese su ovjde opet pokazali kako su dobar tandem.

Prisoners teska, teska psiholoska drama. I nakon ovog filma zapitala sam se zasto ne spominjem Hugha Jackmana kao jako dobrog glumca. Nakon Prestige-a i niza filmova u kojima i nosi glavne uloge ostane mi u sjecanju ali ga nekako nepravedno zaboravim. ali covjek odglumi odlicno, bilo to Xmana ili pak oca nestale djevocice, koji uzima pravdu u svojim rukama.
    i da li ste vi na kraju filma culi zvizdaljku?
    Posljednje uređivanje od spajalica : 23.01.2014. at 19:11

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hugh Jackman

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jel da, da sam nepravedna prema njemu kad ga zaboravim. zbilja jesam

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jel da, da sam nepravedna prema njemu kad ga zaboravim. zbilja jesam
    Nepravedna...…preblaga riječ

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Giuseppe Tornatore, "Stanno tutti bene" - prekrasan film, tople, tople preporuke!
    Relativno nedavno je snimljen americki remake, ali se psiholoski i emotivno ne priblizava nimalo originalu.

Woody Allen, "A Midsummer Night's Sex Comedy" - standardno dobar, uzivali smo.

"Hobbit 2"
    - usprkos redateljskom slobodnom pristupu, bio mi je zadovoljavajuci. A mojoj E. se jako svidjeo (a procitala je i knjigu).

"84, Charing Cross Road" - vrlo zanimljiv, malo radnje, puno price i odrastanja kroz nju. Svidjeo mi se.

"The Wrestler" - ponovo pogledan, dobar.

"A Time for Dancing" -o djevojci koja zeli na Julliard no otkrije da boluje od karcinoma, po istinitoj prici; tuzan.

Preko zimskih praznika sam se zazeljela laganica, pa stoga ponovno Bridges Jones 1 & 2, Love Actually, Sister Act 1 & 2.

I upravo se spremam (po prvi put) pogledati "Dear John".

E. je preko praznika na DVD-u odgledala ponovo Madagascar 1 & 2, a po prvi puta "The Adventures of Huck Finn" koji se jako dojmio, te "Bolta" koji joj se toliko dopao da ga je pogledala nekoliko puta.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Spajalica, ja sam kao vjecni optimist cula zvizdaljku. Ne zelim vjerovati da je tamo ostao!

I potpisujem te za hugha, odlican je.

A tek jake, bas me odusevio!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Krenula je nova sezona Shamelessa! Jupijeeee!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo još jedan po istinitom događaju, tipu oboljelog od AIDS-a, mogao bi za to dobiti Oscara- do neprepoznatljivosti mršav Matthew McConaughey. Na momente crnohumoran iako sumoran, u svakom slučaju čovjek je stvarno imao snagu volje da se uhvati ukoštac s opakom bolesti. Da igraju Jennifer Garner i Jared Leto shvatila sam tek nakon što sam pogledala film
    "Dallas buyers club"
    http://www.imdb.com/title/tt0790636/

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Krenula je nova sezona Shamelessa! Jupijeeee!

Daaaaaaa, jedva sam ih docekala!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

večeras je Kenjac na TV. vrijedi li pogledati?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

O, da, meni je bio jako dobar!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kapetan Phillips - jučer pogledala kandidata za Oscara, mogao bi ga i ovaj film dobiti ako će ići na jedinstvenost Amerikanaca za borbu protiv terorozma, piratstva (onog morskog, hmmm...), i svega drugoga što ugrožavaju ne-Amerikanci teroristi bilo koje vrste. Očekivani kraj, iako se pitam bi li bio snimljen da nije takav. Dobar stari Tom Hanks definitivno daje veliki plus ovom filmu, a dobri su i pirati, izgledaju baš zločesto onako mršavi i ratoborni.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vuk s Wall Streeta, pregenijalan, umirala sam od smijeha

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Last Vegas - baš zabavan. Kraj nepotrebno hollywoodski.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •