Stranica 28 od 56 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogledali smo Her: http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=fn_al_tt_1
    Izvrstan film. Samo klizi, totalno uglancan vizualno, a bogmeš i tematski. Volem kad se Spike potrudi.
    Joaquin Phoenix u glavnoj ulozi i bonus brčići. I izvrsna Scarlet Johanssen koja se zapravo uopće ne pojavljuje u filmu.
    I taj futuristički-retro ambijent u filmu je nevjerojatno dobro pogođen. Kao i Joaquin u crvenoj košulji s ruskom kragnom.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dva odlična filma, drame s elementima trilera, različite tematike, meni oba odlična s vječnim temama oprosta, promjena, vjere u Boga, sebe, druge...
    "Flight" (2012)
    "Amish grace" (2010)
    http://www.imdb.com/title/tt1907668/?ref_=nv_sr_1
    http://www.imdb.com/title/tt1559025/

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E. je za skolu trebala pogledati "Djecaka u prugastoj pidjami" - i bas sam zadovoljna sto ga je njena uciteljica predlozila djeci, jako dobro (bas nekako za taj uzrast) objasnjava politiku i uvjerenje tog vremena. Potresan je, ali primjeren i tim mladjim uzrastima. Preporuke.

Nadalje smo ponovno pogledali "Aliena", prvi i drugi dio, te "Dark Star" Johna Carpentera. Ovaj drugi je bas... pomaknut. Odlicni dijalozi, ali toliko puno praznog hoda da je mjestimicno dosadan.
    Takodjer ponovno pogledan "Black Swan" - odlican mi je Aronofsky, jedva cekam da izadje "Noah".
    I "Tudors" - 4. sezona.
    Posljednje uređivanje od Elly : 11.02.2014. at 22:21

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

"In her skin" - triler drama snimljena po istinitom događaju o nestanku mlade djevojke. iako se saznaje već na pola filma što je ustvari bilo, dobra režija na način iste priče ali iz drugačije perspektive likova daje filmu još veću zagonetnost. ipak upozorenje, dosta tragična priča pa nije zasigurno za razbibrigu tijekom večeri.
    http://www.imdb.com/title/tt0995851/

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Jučer smo pogledali Nebraska. Meni je odličan! Inače sam skeptična što se tiče crno - bijelih filmova snimanih sad, ali ovo je baš dobro pogođeno.

Gledala sam i August Osage County, Meryl opet briljira

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Last Vegas - baš zabavan. Kraj nepotrebno hollywoodski.
    meni sjeo savršeno. takva vrsta filma ne može drugačije ni završiti. al smo se dobro nasmijali

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jel itko gledao cloud atlas?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam gledala I nisam pozalila. Odlican Tom Hanks, dobra radnja,malo dugo traje Ali drzao me koncentriranom cijelo vrijeme. Uglavnom vrijedan gledanja.

Pogledali film Exam, dobar,napet film! Pogledati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

J i ja smo pogledali Dallas Buyers Club,ako sam dobro napisala, i baš mi se sviđa Metju McC.. (neda mi se pisati sve) u ne-komičnoj ulozi. Kako je J sada u "seksualnoj fazi" kada možemo relativno normalno razgovarati onda smo imali i razgovor kako se sve prenosi AIDS, STD bolesti itd. a da nije ispalo da ja opet nešto podučavam.
    I nasmijali smo se i rastužili.

Sad smo se navukli na Pravog detektiva na HBO-u. Doduše serija ali volemo te mračne, perverzne krimiće u duhu Twin Peaksa. I Metju je tamo, još premršav ali dooobar ...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Gravitacija - to je nominirano za silne Oskare??? Sandrica ima super mišiće na nogama, ali mi se rigalo od one silne američke patetike pri kraju (i ne samo pri kraju).

Kauboji - teško s*anje, čak sam igrala igice dok sam ih gledala. Pretpostavljam da je predstava bolja, mada sumnjam da bi mi i ona bila dobra.

Atlas oblaka mi je dobrodošao da završim knjigu

Odavno mi neki film nije bio baš vau.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

http://www.imdb.com/title/tt1723121/?ref_=fn_al_tt_1 We're the Millers

Toliko smo se smijali da smo djecu probudili, dugo se nisam tako dobro nasmijala uz neki film

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bad Grandpa http://www.imdb.com/title/tt3063516/
    Dezintegrirali su jako puno klišeja i usput sam se silno zabavio.
    Klinac koji glumi u filmu je nevjerojatan!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Robin Hood" (Ridley Scott), ponovo pogledan. Od Scotta bih mogla gledati bilo sto.

"War Horse" - prekrasan!

I "Miss Potter".

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Opet jedan dobar ali i potresan film, pa eto nije za svakoga. Drugi svjetski rat, dovoljno već, odlična karakterizacija likova, vječna borba dobra i zla, dobro koje ne pobjeđuje svaki put kako to bude u happy endovskim filmovima... ali upravo ta mješavina osjećaja i topla priča koja nekako ne gubi kontinuitet meni je ovaj film učinila jednostavno - predivnim. Čak sam neke dijelove i sanjala.
    "Kradljivica knjiga".
    http://www.imdb.com/title/tt0816442/

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Opet jedan dobar ali i potresan film, pa eto nije za svakoga. Drugi svjetski rat, dovoljno već, odlična karakterizacija likova, vječna borba dobra i zla, dobro koje ne pobjeđuje svaki put kako to bude u happy endovskim filmovima... ali upravo ta mješavina osjećaja i topla priča koja nekako ne gubi kontinuitet meni je ovaj film učinila jednostavno - predivnim. Čak sam neke dijelove i sanjala.
    "Kradljivica knjiga".
    http://www.imdb.com/title/tt0816442/
    Prvo knjigu pročitati!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Prisoners teska, teska psiholoska drama. I nakon ovog filma zapitala sam se zasto ne spominjem Hugha Jackmana kao jako dobrog glumca. Nakon Prestige-a i niza filmova u kojima i nosi glavne uloge ostane mi u sjecanju ali ga nekako nepravedno zaboravim. ali covjek odglumi odlicno, bilo to Xmana ili pak oca nestale djevocice, koji uzima pravdu u svojim rukama.
    i da li ste vi na kraju filma culi zvizdaljku?
    Jesam. Mora da jesam.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moje preporuke za Winter's Bone

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Moje preporuke za Winter's Bone
    X
    Film je super, glavna glumica jako mlada, a odlična.

Vidim da se spominjala gravitacija, meni je film bio užasno dosadan, nema radnje, nema razvoja likova, ma ništa.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da se spominjala gravitacija, meni je film bio užasno dosadan, nema radnje, nema razvoja likova, ma ništa.
    ja sam gravitaciju gledala u 2D formatu i nisam nista ocekivala, a bome nisam ni dobila. neki filozefski dio mi je isao na zivce, kraj kad ona staje na svoje noge, koji ima kao neku duboku misao mi je bio previse. valjda nisam takav tip.
    No iskreno mislim da je to film koji je trebalo pogledati ili u 3D ili IMAXu. Mislim da bi mi bio dojmljiviji radi tehnicke izvedbe, svemir i ostalo. ovako kako sam to svjesno propustila filmu mogu samo dati neku slabu ocijenu.

Dalas Buyers Club mi je dobar film. glumci, ako zanemarimo J. Garner su fantasticno odradili svoj posao. J. Leto me odusevio i on i M. McConaugehey su zasluzeno dobili kipice.
    Nisam gledala 12 godina pa ne mogu o samom filmu ista reci. Jos me i American Hustle cekaju.
    Naravno tamo nekad sam napisala da mi je i Rush bio fantastican i zao mi je sto film nije ni u jednoj kategoriji nominiran.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Istina što se tiče specijalnih efekta, ali sve u svemu mi je loš. ona scena gdje dolazi george clooney iz mrtvih njoj u san i kaže joj kako da se spasi mi je očajna. staje ona na svoje noge, ali prije toga ju je spasio duh pa mi je sve skupa mlako i naivno.

dallas buyers club mi je bio uvjerljivo najbolji od nominiranih, 12 godina ropstva je isto dobar, ali ne mogu se oteti dojmu da je pobijedio zbog osjetljive teme.
    i nebraska http://www.imdb.com/title/tt1821549/ je odličan, po meni nepravedno zanemaren ove godine
    Posljednje uređivanje od annvilli : 09.03.2014. at 15:57

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

12 godina ropstva ... većina bijelih doseljenika se Amerike dočepala tako da su za prijevoz platili višegodišnjim robovanjem. Pravim pravcatim robovanjem. Zato većina obitelji desetljećima nije čula što je s njihovim muževima i očevima, oni jednostavno nisu ni bili u prilici javiti se, a kad su postali slobodni bilo ih je sram. Nakon što bi im rok službe prošao postali bi slobodni ljudi, ali ako bi prije toga pokušali pobjeći ... ne baš. Nešto poput stambenih kredita danas. Tema je dovoljno mučna i sasvim pogrešno usmjerena. Ropstvo je ropstvo i ne razlikuje boje. Rasizam je zadnjih desetak godina postao pasé. Tako se ovdje vide i neki drugi -izmi zbog kojih mi je cijela priča iz filma otišla u kupus. Na samom rasizmu ne bi dospio ni do nominacije. Nije mi sjeo.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pogresna dostava ili Lunchbox, Kino Europa. Odlican, topao, duhovit. Indijski je.
    Mogu gledati i djeca (koja citaju titlove).

Link http://m.imdb.com/title/tt2350496/

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

http://www.filmovita.com/kill-your-darlings-2013/ - evo ga on line i besplatno.

Kill your darlings - Biografska drama o životima triju pjesnika (Allen Ginsberg, Jack Kerouac, William Burroughs) čiji se život promijenio nakon ubojstva koje se dogodilo 1944. godine.
    Nije za djecu, uglavnom.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Rijetko gledamo komedije, jer nas najčešće razočaraju pa time i iziritairaju, ali komedija Legende u Vegasu uopće nije loša, čak smo se par puta dobro nasmijali

Najviše nam se svidio lik kojeg glumi K. Kleine. Sve u svemu, fora za pogledati, dovoljno dobrog humora, zbog kojeg im opraštam očito neizbježnu holivudsku patetiku.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jel netko gledao film Mamin deckic u Kinu Europa?
    http://www.kinoeuropa.hr/projekcije/?m=0&d=4#info-61790

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Rijetko gledamo komedije, jer nas najčešće razočaraju pa time i iziritairaju, ali komedija Legende u Vegasu uopće nije loša, čak smo se par puta dobro nasmijali

Najviše nam se svidio lik kojeg glumi K. Kleine. Sve u svemu, fora za pogledati, dovoljno dobrog humora, zbog kojeg im opraštam očito neizbježnu holivudsku patetiku.
    meni u tom filmu je najbolji Morgan Freeman u onom crvenom odjelu, zapravo to odjelo mi je najnaj stvar u filmu.

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko gledao film Mamin deckic u Kinu Europa?
    http://www.kinoeuropa.hr/projekcije/?m=0&d=4#info-61790
    na zalost te filmove samo skicam, jer mi je to kino van ruke, noge i sl.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Ja ga obozavam, jos od studentskih dana i nastojim naci film koju mogu pogledati s djecom. Nije ni meni na ruku, ali volim u grad pa...
    I nadje se cesto filmova koji se djeci bas svide.
    Jedino za ovaj ne znam jel ok za djecu jer ne mogu naci parents guide.
    Posljednje uređivanje od Anci : 01.04.2014. at 07:56

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam ga skinula anci, pa kad pogledam javim.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Do petka, molim te jer si je mm tad zamislio da idemo.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ruby Sparks: http://www.imdb.com/title/tt1839492/
    Mladi spisatelj u svom novom romanu izmisli djevojku "po svojoj mjeri", koja iznenada oživi i kojom može upravljati pisanim rečenicama.
    Zanimljiva mi je ta ideja da i kad imamo ono što želimo i kakvo to žellimo, sposobni smo to pokvariti i prekinuti sretan niz.
    Oduševila me kuća njegove mame gdje njezin drugi muž (A. Banderas) radi namještaj od naplavnog drveta...a imaju i kućicu na drvetu...i bazen...i bunar...i kamin...mljac

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Short Term 12 - bas mudro i toplo i lijepo djelo.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Napokon smo pogledali The Wolf of Wall Street i uopće nas se nije dojmio. Predugo traje, Leonardo odlično glumi, ali jednostavno ne voljem tu bejbi fejs, previše razvratnosti, nismo se baš nešto previše niti nasmijali, morali smo raditi pauze...

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

labor day- odličan romanticni, uz bok vrtova okruga maddison

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Snowpiercer, potresan film (alegorijski) o čovječanstvu i njegovom spašavanju, simboliziran u Noinoj arci u obliku jurećeg vlaka. "Repni red" predstavlja niži stalež, a prava bogataška kasta nalazi se puno dalje, ako se prođu kompozicije. Na prvu mi nije možda sjeo do kraja ali sad sve više razmišljam o njemu. Ipak bih ga preporučila.
    http://www.imdb.com/title/tt1706620/

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kradljivica knjiga.....al sam se naplakala...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Predivan film (za djecu i odrasle : http://www.kinoeuropa.hr/program/pozdrav-od-mikea-67710

Mi smo ga jučer gledali u Kinu Europa, ne znam prikazuje li se još...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Gledali smo Gospodaricu zla Maleficent, oduševljeni smo!

Angelina je prekrasna, odlično je odglumila, odjevena je u mom stilu (samo tako obučena ne bih imala baš gdje izaći ), prizori su doslovno bajkoviti, kakvi i trebaju biti

Čak mi nije smetalo što je film u 3D.

Ma predivan film s dobrom pričom zašto je zločesta vila postala zločestom! Navodno

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Iskreno, ne da mi se gore čitati jel već netko napisao ili ne, ali evo taman (iz trećeg pokušaja, hehe!) da konačno sastavim pogledati film. MR. NOBODY iz 2009

Interesantno...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Gledali smo Gospodaricu zla Maleficent, oduševljeni smo!

Angelina je prekrasna, odlično je odglumila, odjevena je u mom stilu (samo tako obučena ne bih imala baš gdje izaći ), prizori su doslovno bajkoviti, kakvi i trebaju biti

Čak mi nije smetalo što je film u 3D.

Ma predivan film s dobrom pričom zašto je zločesta vila postala zločestom! Navodno

Slazem se! I nama se jako svidio.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Je li to film za djecu?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Je.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Gledali smo ga s nećakinjom, tinejdžericom, rekla je da joj je to najbolji film do sada. Valjda je bila pod dojmom. Čak je dobar dio filma proplakala. Osjetljive godine

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kapetan phillips...strašan..do zadnjeg momenta me prikova uz kauč..nisam mrdala!

http://www.imdb.com/title/tt1535109/
    Posljednje uređivanje od Onavi : 19.06.2014. at 10:56

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se! I nama se jako svidio.
    I nama se Maleficent svidjeo!
    (iako nismo gledali u 3D, ja nisam sposobna :D)

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Maleficent nam je bio super film, i povod za zanimljive diskusije o emocijama, i kako je super da konačno jedan Disneyev film ne završava svadbom.

Wrinkle in Time smo isto gledali nedavno, malo dug (2 sata) ali dobar.

Vjeverica77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, ne da mi se gore čitati jel već netko napisao ili ne, ali evo taman (iz trećeg pokušaja, hehe!) da konačno sastavim pogledati film. MR. NOBODY iz 2009

Interesantno...
    Dobro je pa nisam sama koja od filma napravi seriju
    Elem, iz cetvrtog puta uspjela sam i ja pogledati jednu bajku: Snjezana i lovac. Svidio mi se film. Nije neke narocite kvalitete, a i Snjezanu glumi Bella iz Sumrak sage zbog cega se nikako nisam mogla rijesiti osjecaja da ne gledam neki vampirski film

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vratar Liverpoola, genijalan film. Duhovit je (naglas smo se smijali), dirljiv, podloga za razgovore s djecom... Nadam se da ce se jos prikazivati.
    Kino Europa, moje naj

I link... http://www.kinoeuropa.hr/program/vra...verpoola-25345

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Anci, hvala ti na preporuci !

Prikazuje li se još u kinu Europa?

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo, pogledala sam - ne igra više, šmrc!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dokumentarac Maidentrip o Lauri Dekker koje je između 14. i 16. godine sama jedrilicom oplovila svijet i tako postala najmlađa osoba koja je to učinila. Al to nije priča o ganjanju sportskog uspjeha i rekorda, nego prikaz pretvaranja djevojčice u odraslu osobu, snimljen njenom vlastitom rukom. Pokažite ga vašim kćerima. I sinovima. Previše nas današnji svijet uvjerava da nismo odrasli ni sposobni do valjda tridesete godine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •