Nedavno smo sasvim slucajno na TV-u naletjeli na komediju Starci i bas nas je nasmijala, mozak na pasu.
Drugi dio je poprlilicno bzvz, par isforsiranih fora i to je to.
The Handmaiden - preporuka!
http://movielandgroup.blogspot.hr/20...andmaiden.html
Ovaj vikend:
Imaš petlju - Jack Nicholson i Morgan Freeman su pacijenti kojima je dijagnosticiran rak i rečeno da im ostaje najviše godina dana. Odluče napraviti stvari koje nikad nisu, a željeli su...
Žena u zlatu - meni je dovoljno da glumi Helen Mirren jer ju obožavam. Židovka Maria Altmann je saznala da bi najslavniji portret Gustava Klimta trebao biti u njezinu vlasništvu pa pokreće povrat imovine koju su nacisti oteli u ratu...
Sjetila sam se, taj film se zove The bucket list. cijeli vikend razmisljam.
Tako je. Naši totalno glupo preveli Imaš petlju.
Helen Mirren je Women in gold.
Pogledali smo u subotu Passengers, nije me posebno privlačio ali to je bio neki obiteljski kompromis jer smo išli s dječurlijom u kino. S obzirom na nikakva očekivanja i ne baš dobre kritike film je zapravo skroz gledljiv i zabavan, efekti su izvrsni (gledali smo 3D verziju) i za razonodu ga sasvim preporučujem.
Jako se dvoumim oko La la landa, ne privlači me baš nimalo a opet svi su oduševljeni i čini mi se da ćemo ga morati pogledati iz opće kulture.
Ne gledaj mi u pijat bi jako rado pogledala ali ne znam gdje i kako. U kinima ne igra.
E baš ti hvala! Uopće mi nije palo na pamet da igra tamo.
Moje najdraze kino
Nikako ne volim Cinestare.
Ja nisam bila u kinu Europa valjda dvadeset godina i silno se veselim što ću otići, kupila sam sad karte za petak.
Ali ja volim i Cinestare, hedonostička guza, šta ćeš. Znaš ono, koliko god da si emotivno vezan uz svoj stari auto koji su kupio od prvih par plaća i na kojem si naučio voziti, lako se privikneš na novi s mekim grijanim sjedalima, automatskom klimom i ostalim pogodnostima.![]()
Ma meni se svidja hrana i cuga u Cinestaru (i ja sam hedonisticka guza) ali mi se ne svidjaju njihove kino dvorane.
Barbi, ja znam otici u EWuropu iako mi je van noge/ruke.
Volim posebno dvoranu Mueller. super mi je birati u koju cu se fotelju uvaliti.
A i velika dvorana mi je draga.
Sto se tice hrane imas sad kokice i u Europi, ali ih tamo ne jedem. nekako mi dodje ko da u HNK jedem kokice, fakat mi fali daska u glavi![]()
Meni je u Cinestaru uvijek preglasno, izluđuje me to. Do kraja se nekako naviknem, ali najradije bih nosila neku zaštitu za uši.
Zašto je toliko glasno? Većini s kojima sam pričala to smeta.
zato sto je zvuk podesen za punu dvoranu. pa kad imas tri covjeka onda te to ubije.
I ja obožavam EuropuIdu mi na živce i šoping centri, i Cinestar-ovi, i kokice i gužva i buka... :D
Spajka![]()
ali potpuno razumijem tvoj sklop u glavi. Meni su i u Cinestaru kokice apsolutni plafon, kad vidim da ekipa umače načose u umake u kinu to mi je zaista suvišno i pretjerano.
A kako to izgleda u kinu Europi sa ulaznicama koje nisu vezana uz kontretna sjedala? Nećemo se valjda morati laktariti za mjesta?![]()
Posljednje uređivanje od Barbi : 16.01.2017. at 13:41
u velikoj dvorani obicno nema problema. ja volim sjediti straga, u muelleru, ako kasnis je nezgodno. mracno je, pa ne vidis sto je slobodno. preporucam dolazak na vrijeme. ne trebas biti sad pola sata prije, ali bar 5-10 min je skroz OK.
Ja imam pamuk pa uguram uši dok su foršpanovi, tad je najžešće, a ako je nešto zvučno challenging tipa dječji film, zadržim čepiće do kraja. Iako, uglavnom izbjegavam foršpanove jer je 20 min za odrasle, 10 za djecu.
U Evropi imam dojam da zimi ne griju, ali i ljeti ne hlade, a to mi paše. Zato je Mueller meni idealan - uglavnom možeš nekako fotelju pomaknut, a manja je dvorana pa se barem od tjelesa ugrije nekako.
U Muelleru je projekcija. Dobro, dolazak desetak minuta ranije mi je normalan, pamtim da se treba i dobro obući.
Meni je u Cinestaru isto nekad bilo glasno, mora da mi je sluh oslabio jer više nije baš.
La La Land - ja oduševljena, igra u svim "plexima", još sam na krilima te mjuze (volim mjuzikle, cijeli score je došao na Deezer), glavna glumica mi je super. Još više oduševljnena Toni Erdmannom, igra u off kinima - Mueller i Tuškanac.
Posljednje uređivanje od ina33 : 16.01.2017. at 19:54
Meni je La La Land predivan <3
gledala neku večer,odličan! meni nije bio problem pohvatat konce,ali sam se naprezala sa talijanskim,većinu sam zaboravila nakon višegodišnjeg nepričanja...osim psovki,LOL.... sutradan smo MM i ja diskutirali kako znaš da je dobar film kad je 99% radnje snimljeno u jednom stanu a da to ni ne primjetiš...
nastavili i sutradan sa talijanima...La pazza Gioia (Like Crazy)...komedija ali ima i tužnih elemenata,ja sam revala u jednom momentu....
meni se baš svidio,po MMu su malo otegli (traje 2h)
Upravo odgledala na HTV-u "Život je truba", koji je najavljen kao izvrstan film s puno humora, a kad ono - truba od filma, žao mi je vremena utrošenog na gledanje.![]()
Barbi kako je tebi bilo?
ja sam pogledala Jackie. Iako volim Natali Portman, osobno nije joj sjela ta uloga. Film nisam ni planirala pogeldati, al kad je drustvo bilo za, a meni vise nego ugodno otisla sam. Film ima dobre kritike, ali eto meni ona nije sjela kao Jackie.
Mene totalno izbezumi ta buka u Cinestaru. Uopće više ne idem u kino, osim stvaaarno rijetko u seoska vulgaris kina.
Pogledala sam La La Land. Jako mi se svidja, posebno muzika. Kraj filma mi je odlican.
Elle - uh ne znam kaj bih rekla. Ali nije da nije zanimljiv, ali bome težak
Pogledala sam "Ne gledaj mi u pijat" u petak, uf uf uf. Film je odlično snimljen, redateljica je zaista talentirana, ali je takav mračnjak da me prilično drmnuo u želudac.
Dodatno pojačanje dojma je što sam i sama odrasla u Dalmaciji pa mi je mentalitet vrlo blizak.
Znači za La, la land i dalje više pluseva od minusa?A dobro, morat ću.
gdje je uopće ta dvorana Mueller? U centru cvjetni?
Ma ne, u Kinu Europa (tj. Balkan kinu) . To je mala dvoranica do koje se popneš stepenicama, a umjesto klasičnih kino sjedala ima fotelje upitne čistoće.
https://www.google.hr/search?q=dvora...kGj29SrEbHM%3A
Posljednje uređivanje od Mima : 23.01.2017. at 10:22
ma to ti je predvorje na katu
Elle mi je odličan.
Dvorana Mueller - zimi barem, za razliku od velike, nije hladna, tjelesa lijepo griju. Čuje se neka buka nekog kafića s lijeve strane dvorane. Sve u svemu, meni čisto prihvatljivo i gušt, velika dvorana u Europi mi zna bit prehladna tako da je, kad su baš niske temperature izbjegavam - imam dojam da to griju kako spada samo za vrijeme nekih festivala, jedino tad 30% publike ne sjedi u kaputima.
La La Land - to je za sve uzraste, po meni, jedino će manjima trebat više obrazlaganja ili možda da im se unaprijed prepriča film, ima krasne vizuale i ples, pa ako to vole, bit će OK.
U kinu Europa bude stvarno dobrih dječjih filmova, a oni se često prikazuju u dvorani Muller, tako da mi znamo tamo otići, a da mi je neki gušt sjediti na tim foteljama, baš i nije.