Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogledali smo u subotu Passengers, nije me posebno privlačio ali to je bio neki obiteljski kompromis jer smo išli s dječurlijom u kino. S obzirom na nikakva očekivanja i ne baš dobre kritike film je zapravo skroz gledljiv i zabavan, efekti su izvrsni (gledali smo 3D verziju) i za razonodu ga sasvim preporučujem.

Jako se dvoumim oko La la landa, ne privlači me baš nimalo a opet svi su oduševljeni i čini mi se da ćemo ga morati pogledati iz opće kulture.
    Ne gledaj mi u pijat bi jako rado pogledala ali ne znam gdje i kako. U kinima ne igra.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Jako se dvoumim oko La la landa, ne privlači me baš nimalo a opet svi su oduševljeni i čini mi se da ćemo ga morati pogledati iz opće kulture.
    evo ja uopće nisam oduševljena La la landom
    ok mi je, prema kraju sve bolji, ali me nije baš taklo
    volim i mjuzikle i romantiku i da je sve lijepo i šesno, ali filmu za mene fali "ono nešto"

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledali smo u subotu Passengers, nije me posebno privlačio ali to je bio neki obiteljski kompromis jer smo išli s dječurlijom u kino. S obzirom na nikakva očekivanja i ne baš dobre kritike film je zapravo skroz gledljiv i zabavan, efekti su izvrsni (gledali smo 3D verziju) i za razonodu ga sasvim preporučujem.

Ne gledaj mi u pijat bi jako rado pogledala ali ne znam gdje i kako. U kinima ne igra.
    Ne gledaj mi u pijat igra u Kinu Europa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •