Mima![]()
ma to ti je predvorje na katu
U kinu Europa bude stvarno dobrih dječjih filmova, a oni se često prikazuju u dvorani Muller, tako da mi znamo tamo otići, a da mi je neki gušt sjediti na tim foteljama, baš i nije.
Dvorana Muller mi se svidjela, i ja sam prvi put u njoj sad bila. Fotelje su skroz udobne i ugođaj je odličan, temperatura je bila taman. Malo sam se toplije obukla, da nisam bilo bi mi hladnjikavo. O čistoći fotelja nisam razmišljala, ali tko se vozio busevima na faks po 12 sati puta u komadu o tome ionako ne razmišlja više.
Ali film me ubi.
Gledala, potaknuta ovim topicom, Elle (Verhoeven).
Dakle, teška patologija, najblaže što mogu reći.
Film bi, kao, trebao biti provokativan, ali je, barem meni, degutantan.
Inače ne volim filmove u kojima je nagurano sve i svašta, a pogotovo ne volim one u kojima se svi sa svakim...
Ne'š ti jake fore.
Poljuljao mi je moju frankofilsku dušu![]()
Uz Tonija Erdmanna, i Elle je kandidat za Oscara za najbolji strani film, meni je bio težak, ali odličan, Isabelle Hupert odlična, frankofilske i njemačke strasti skroz razbuktane kod mene.
Tinejdžerka gledala Uzbunu na Zelenom Vrhu i jako joj se sviđa.
Manchester-by-the-Sea, savršen glavni glumac i scenarij, ali ako niste za preteške teme, bolje nemojte, mene doslovno shrvao, ne sjećam se da sam ikad to rekla za ijedan film. Svejedno, držim mu palčeve na Oscarima, za glavnog glumca i scenarij.
Jeste gledali u petak kasno navečer na HTV 2 Piskaralo? Glumačka postava ludnica - Matthew McConaughey, Nicole Kidman, Macy Gray, John Cusak, Zac Efron, a i film brutalan skroz.
U normalno vrijeme ne bi smjela biti, ako mene pitaš![]()
nije za djecu![]()
Ah, onda ću ga morati potražiti nekom drugom metodom![]()
Tu ti je trailer, pa procijeni imaš li živaca![]()
http://mojtv.net/film/19136/paperboy.aspx
Koja su neka recentna iskustva u Tuškancu, griju li to zimi, ili je to Kino Europa "look&feel"?
Prije par godina su nesto preuredivali, sad je cisto ok, ne smrdi.
Mu smo u subotu gledali film Lav (Lion),
film je prepredobar, jako je emotivan,
mislim da nema onoga tko u dvorani nije suzu pustio, čak i muški dio
http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/lav/3961
Angie tnx, baš izgleda zanimljivo, bilježim za sljedeću filmsku večer![]()
ne znam zašto ali mene taj film progoni već nekoliko dana :/
baš mi je bio šokantan.
tang pazi samo da djeca spavaju![]()
Moj ima 10 i pol, i vidli smo par puta na tv reklamu za Lion i odmah se zainteresirao za film. Meni.je ok da dijete vidi sta sve ima na svijetu. Njemu je gore kad gleda horore.
A propos horora, sutra je u Tuskancu Vucja druzina, mi idemo, rekla sam mu da pogkeda trailer i rekao je da moze![]()
Tx! Mojoj gdjica peregrin nije bila strasljiva al su joj prvo knjigu prepricali..za lion ipak nisam sigurna s obzirom na ta otimanja...ne znam.
Lion je predivan film, nadam se da će osvojiti neki od Oskara.
Mišljenja sam da film nije za djecu.
U svakom slučaju, sve preporuke!
Gledala neku večer Accounter-a.
Ne loše, sve u svemu, premda je žanrovski mix...
Zivot drugih je odlican film. Ja cu preporuciti jos jedan njemacki, Phoenix.
A kad smo kod njemačkih, mi smo sinoć krenuli gledat Toni Endermann, meni se baš svidio početkom, ali muž je zagrintao pa smo se prebacili na neku glupavu američku komediju
Došla sam samo prijaviti da ne dijelim sveopće oduševljenje La La Land-om, čak štoviše, nije mi je jasna cijela ta pompa, i te nominacije za Oscara, i Oscar za glavnu glumicu, wtf?![]()
A možda je u meni problem?![]()
nije
ono, meni je film lijep, s time da mi je negdje u sredini bio prilično dosadan.
a emma stone...kad se samo sjetim koliko se moj jadan leo napatio i naglumio do tog kipića...
al zato što volem gledat dodjele oscara, uf! od ove godine imam i pratnju za gledanje i komentiranje, m i ja smo jučer uživale, počevši od justina do komedije na kraju oko la la landa i mjesečine :D
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 28.02.2017. at 20:13
Nije Forka do tebe. Do filma je.
Slažem s Forka s tobom od prvog do zadnjeg slova!
I ja se vec dvajst dana čudim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam neki dan pogledala Jackie
prvo sam bila iznenađena jer sam očekivala nešto skroz drugačije, pa me živcirala ta emotivna nabijenost i lirske scene
ali ustvari po tome kako ga vrtim u glavi ova dva dana, ispada da me se film dosta dojmio
Jackie sam gledala s frendicom koja ga je birala. ja volim natalie portman kao glumicu, ali mi nikako nije sjela kao Jackie. nije da sam poznavala gospodju osobno, vec jednostavno mi nije ona nije Jackie.
da, recimo meni je Natalieno prenemagačko pričanje bilo izrazito iritantno, ali sam računala "to tako treba, Jackie je tako pričala"
jučer sam slušala na youtube taj slavni intervju sa Jackie, i ona mi ne pleše toliko po živcima
ali zanimljivo mi je kako je prikazan njen osjećaj totalne izgubljenosti, ljudi oko nje, osim onih koji su joj emotivno bliski, izgledaju nekako kao malo distorzirano (ne zaista, ali takav je dojam), pogotovo žene, pao mi na pamet izraz "tetke sa ladnim trajnama"
dok nasuprot tome katie holmes mi ide na zivce cesto u filmovima s krivljenjem svojih usana, ali jackie mi je puno bolje glumila.
Meni je "Mjesečina" odličan film i zaslužuje oscara za najbolji film, ali mi je isto tako odličan "Lav" (moj favorit) i "Greben spašenih" (iako mi se čini da Akademija i nije baš naklonjena Gibsonu). "La La Land" mi je lijep film, romantičan, nostalgičan... Zaslužuje možda 2-3 oscara, ali nikako nominaciju za 14.
![]()
Uh meni je i Greben spasenih grozan. Totalno mi je neshvatljivo kako je Gibson mogao dobiti nominaciju za to.
Ne znam jel do Gibsona il do mene, bila sam mu cak velika obozavateljica u teen doba, s Bravehartom. Kad mu vidim opus iz zadnjih par, prilicno plodnih godina, malo se i sramim te faze.
Manchester by the Sea, prejak film, predobar!
Casey Affleck izvrstan, sjajan, Oscar zaslužen totalno...
ina33 slažem se s tobom oko ovoga filma u potpunosti