Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam skužila da ste previše komentirali Bohemian Rhapsody, osim u kontekstu gledanja filma s djecom...
    Premda sam očekivala da će biti puno "brutalniji", ipak me bacio u nostalgični "sevdah".
    Znam da je u nešto više od 2 sata teško sabiti fenomen Freddie Mercuryja, ali mi se često činilo kao da nešto fali, kao da je nešto preskočeno, kao da gledam isječke iz nečega što bi tek trebao biti film...
    Rami Malek na teškom zadatku prilično je dobar, no ipak, nedostajala mi je ona Freddiejeva "flambojantnost".
    Kako se vama čini?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam skužila da ste previše komentirali Bohemian Rhapsody, osim u kontekstu gledanja filma s djecom...
    Premda sam očekivala da će biti puno "brutalniji", ipak me bacio u nostalgični "sevdah".
    Znam da je u nešto više od 2 sata teško sabiti fenomen Freddie Mercuryja, ali mi se često činilo kao da nešto fali, kao da je nešto preskočeno, kao da gledam isječke iz nečega što bi tek trebao biti film...
    Rami Malek na teškom zadatku prilično je dobar, no ipak, nedostajala mi je ona Freddiejeva "flambojantnost".
    Kako se vama čini?
    Točno tako .

Kad uspoređujem taj film i "Zvijezda je rođena" - gje je Gaga sasvim pristojno i uvjerljivo glumila, Bohemian mi je subjektivno bolji, vjerojatno zbog muzike. Premda Gaga ima glasinu, te country pjesme za taj film (nemam ništa protiv countryja, čak i volim neke oldies but goldies, iako nisam poklonik žanra) ne mogu se usporediti s Queenom, za mene. Tako da se film, za mene, puno oslanja na mjuzu. Ne mogu ga gledati i suditi neovisno o mjuzi.

Zapravo, kao neki trade-off mi nije loše da nema flambojantnosti jer je onda upao u glazbeno-edukacijski primjeren i mlađim publikama, tako da, sve u svemu - OK. Da je malo žešći, možda ne bi Erste pushala Queen u reklamama, možda ne bi djeca toliko opet slušala Queen. All's well that ends well.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.03.2019. at 10:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •