Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa ne znam, meni su oni izrazito nesimpaticni od pocetka, i nisam dobila dojam da se trude izvuci na neki posteniji nacin, i poslove koje tako dobiju rade ofrlje i bezvoljno
    sto su napravili sa pustim novcem koji su dobijali dok su jos stvari isle glatko?
    prekarikaturalne su mi obje obitelji, i time ne bas uvjerljive
    u svakom slucaju, drago mi je sto sam pogledala, i meni je film bio zabavan, ali nisam ostala opcinjena

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne znam, meni su oni izrazito nesimpaticni od pocetka, i nisam dobila dojam da se trude izvuci na neki posteniji nacin, i poslove koje tako dobiju rade ofrlje i bezvoljno
    sto su napravili sa pustim novcem koji su dobijali dok su jos stvari isle glatko?

Meni je upravo ovo super, što su nesimpatični i brutalni
    I jesam dobila dojam da su probali na razne prihvatljivije načine, mislim da se i spominju kroz film razne prilike kad su nešto pokušavali i nisu uspjeli
    Mi bismo kao voljeli vidjet da je on počeo radit kao tutor, bio strpljiv i marljiv, mati je doma s ljubavlju slagala kutije za pizzu a noću mu prala čarape, i onda ga je nakon nekog vremena gazdarica preporučila još jednoj svojoj prijateljici pa je bio tutor dvjema djevojčicama, pa trima.. ono neka Bandićevska - Trumpovska priča "kako sam uspio" koja ustvari nikad nije istinita
    Meni je skroz shvatljiv njihov stav "život ti daje prilike vrlo škrto, pa kad da, zgrabi i ne puštaj", tj shvatljivo mi je zašto ga imaju.

Jedino mi je žao što mislim da sam film pogledala prekasno, i da bi bilo puno bolje da nisam znala da je to "film o klasnim razlikama", da sam ušla u kino znajući što manje, počela gledat komediju. Tada bi dojam vjerojatno bio jači, ovako je bilo "aha, to je to"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •