Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sve vise i vise mislim, da ne postoji nista sto u velikoj mjeri (ili uopce) opravdava ne preuzimanje osobne odgovornosti za svoj zivot i ponasanje, za zajednicu i sveukupno drustvo. mislim da je doslo vrijeme da se to zaista jasno i glasno kaze.
    ako je 20 stoljece bilo vrijeme kada transfer isao od drustva i zajednice prema pojedincu, 21 stoljece definira transfer pojedinca prema zajednici.
    u onoj svima poznatoj debati Zizek - Peterson jedan od njih je rekao da teza da su deprivilegirani slojevi (ono sto je prije bilo radnistvo) sami po sebi eticni, moralni, te nosioci progresa, uopce ne drzi vodu.
    danas smo svjedoci toga, da su i Trumpa, i Orbana, i Brexit i AfD i slobodnjake u Austriji upravo iznjeli u sirokom smislu rijeci deprivilegirani slojevi. u ta jefina objasnjenja, nisu oni jadni odgovorni, uopce vise ne vjerujem.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    nisu oni jadni odgovorni, uopce vise ne vjerujem.
    Kako su odgovorni za to što su intelektualno potkapacitirani, a takvi su zbog psećeg života, zbog političara koje nije briga za njih, koje opet biraju zato što su... zatvoren krug.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •