Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pogledala sam Hand of God ili E stata la mano di Dio Paola Sorrentina i meni je taj film prekrasan
    Sorrentina zavoljeh gledajući Mladog papu, fascinirao me ta njegova estetika i male gaze kojeg ni svećenici nisu bili pošteđeni, gdje je apsolutno sve predmetom žudnje ili divljenja, sve je lijepo

Pa, takav je i Hand of God, hvalospjev ljepoti života (i Napulja), sa svim osebujnim likovima i životnim tragedijama
    kadrovi su predivni, more miriše kroz ekran, osamdesete, Maradona dolazi igrati za Napoli, božji znakovi su u svemu

preko nekoliko puta sam se glasno smijala
    film koji se gleda baš zbog uživanja

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    pogledala sam Hand of God ili E stata la mano di Dio Paola Sorrentina i meni je taj film prekrasan
    Sorrentina zavoljeh gledajući Mladog papu, fascinirao me ta njegova estetika i male gaze kojeg ni svećenici nisu bili pošteđeni, gdje je apsolutno sve predmetom žudnje ili divljenja, sve je lijepo

Pa, takav je i Hand of God, hvalospjev ljepoti života (i Napulja), sa svim osebujnim likovima i životnim tragedijama
    kadrovi su predivni, more miriše kroz ekran, osamdesete, Maradona dolazi igrati za Napoli, božji znakovi su u svemu

Nedavno smo pogledali ovaj film. Potpisujem sve. Predivan

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

Hvala na preporuci za ovaj predivan film, danas sam ga pogledala i još sam pod dojmom !

Onda sam malo istraživala i shvatila da su neki momenti iz filma zapravo autobiografski...
    Evo, ako nekoga zanima, zanimljivo je za pročitati nakon gledanja:

https://www.anonimacinefili.it/2021/...e-storia-vera/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •