Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ga pogledala jučer.
    Zanima me kraj... ne znam kako bih ga shvatila.
    Svakom na tumačenje. Zaboravila sam zapravo koji je kraj (tj. gdje završava) jer je mene moj autopilot u glavi odveo do kraja scene (tj. do meni jedino mogućeg razrješenja). Ali, to bi bio ovdje spoiler.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.01.2023. at 10:39

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Svakom na tumačenje. Zaboravila sam zapravo koji je kraj (tj. gdje završava) jer je mene moj autopilot u glavi odveo do kraja scene (tj. do meni jedino mogućeg razrješenja). Ali, to bi bio ovdje spoiler.
    Jedino moguće razrješenje, hm....... ajd da probam zabijeliti i svejedno ne spojlati - kraj je na drugoj strani otoka kod resorta. Ono što me zanima je - je li Abigail ispustila ili zadržala u rukama ono što je imala?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jedino moguće razrješenje, hm....... ajd da probam zabijeliti i svejedno ne spojlati - kraj je na drugoj strani otoka kod resorta. Ono što me zanima je - je li Abigail ispustila ili zadržala u rukama ono što je imala?
    Odgovor na tvoje zabijeljeno pitanje je - moguće je jedno i drugo, gledatelju ostaje na volju da protumači tu scenu na svoj način.
    I mene su znali pitati isto pitanje, meni osobno je kraj ostao baš takav - otvoren, bez definiranog završetka.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A znaš da je odgovor kakav si mi sami definiramo. U mom filmu u glavi ga je zadržala i napravila je ono što je nau
    mila (zašto bi inače onaj maneken glavni lik panično trčao kroz šumu, a mislim da je to zadnji kadar). Dakle, ja sam to tako odvrtila, ali moguće je i drugačije tumačenje, pa uključivo da je Abigail ozlijeđena i da on trči zapravo zbog Abigail (highly u mojoj glavi highly unlikely, ali ono... sto ljudi, sto viđenja).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.01.2023. at 20:17

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Nema kraja, odnosno kraj je točno onakav kakav jest. Da je autor htio drugačije završiti film napravio bi tako. Nema odgovora što je bilo poslije, tvoj doživljaj filma će ti dati odgovor, to je jedino važno. Možda dobijemo odgovor ako naprave nastavak ili američku verziju koja bi se zvala npr. Trokut sreće.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa Vidi poruku
    Možda dobijemo odgovor ako naprave nastavak ili američku verziju koja bi se zvala npr. Trokut sreće.
    Predobro!

Vezano za takve krajeve, mene najviše nanervirao onaj kraj Birdmana, ali ovdje nekako nemam dileme (imam jasan svoj doživljaj).

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

u mojoj glavi je zadrzala i napravila sto radi svatko tko se domogne vlasti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •