Anora je odlična
Anora je odlična
A to je, čini se, jedinij kojega ću odgledat zbog izvanrednih okolnosti. Preporuka za Bijeg uključuje i moj motiv da gledam vjetrometine sela Škotske, znaš da volim pastorale u kojem god obliku. Ali, dobar je film i kad pokušam apstrahirat uživanja u tome. Morat ću propustit islandski, na islandski ja i još jedna prija Dalmošica idemo svake godine i zezamo se da ne valja ako prvih 10 min ne fijuče vjetar, prvi kadar ne traje barem 9 min i itko progovori.
Posljednje uređivanje od ina33 : 08.11.2024. at 09:13
Pogledala sam jučer valjda četiri filma, sve ugl ratni s netflixa i onda I'm tim o glazbeniku avicii. Vrlo sjetno, ali ono od čega ne mogu odmaknuti misli je da je edm (elektronička plesna glazba) tip glazbe koji samim svojim melosom i riječima gura ljude u to stanje tjeskobe i traganja za nedostižnim priznanjem i ljubavi, nešto kao ghoete novog doba. Hoću reći, da je tim svirao drugi tip glazbe možda ne bi bio toliko duboko nesretan. Ovo je kao kad punk izvođači ili heavy metal moraju stalno generirati bijes jer je to njihov proizvod, čak i ako se više ne osjećaju tako.
Nedavno sam gledala triler Wind River (Tragovi u snijegu) iz 2017. koji mi se jako svidio i umalo je ušao na gornji popis
Hvala, Jurana! Potposujem Anatomiju pada, obozavam S. Hueller i film mi je top, kao i Zonu interesa (ista glumica), Tar i ja preporucam...tko moze, dodajem Supstancu s D. Moore al je stvarno gore (muka mi je dijelom bila).
Posljednje uređivanje od ina33 : 09.01.2025. at 14:15
Sjećam se tog filma, davno sam ga gledala ali mi se utisnuo duboko u sjećanje, odličan je.
Obecana zemlja s Mads Mikelsonom iz 2023, meni super bio (igra u off kinima).
gifted hands, ben carson
predivan film, ne prestajem cmoljit
The Wonderful Story of Henry Sugar, kratak i super, Wes Anderson
The Ballad of Buster Scruggs, braća Coen
Nisu novi, pogotovo drugi, ali nedavno sam ih gledala i lajkam.
Požuda u kinima...tesko razocarenje...mislim da ova uloga N.Kidman nije trebala...ne znam uopce sto i kako opisati film. Na pola filma mi je doslo da odem doma ali izdrzala do kraja. Ona silno napaljena na mladog stažistu, pohvataju se jednom, dva..5x..on njoj ispunjava želje ona njemu ...ma loš film...a kamera kao da je mobitelom sniman film stalno se trese kadar
Posljednje uređivanje od mašnica : 22.01.2025. at 22:28
Šteta za gubljenje vremena. Ponekad se čak i dugo očekivani filmovi pokažu potpuni promašaji.Požuda u kinima...tesko razocarenje...mislim da ova uloga N.Kidman nije trebala...ne znam uopce sto i kako opisati film. Na pola filma mi je doslo da odem doma ali izdrzala do kraja.Ovdje barem ima utjehe. Ona silno napaljena na mladog stažistu, pohvataju se jednom, dva..5x..on njoj ispunjava želje ona njemu ...ma loš film...a kamera kao da je mobitelom sniman film stalno se trese kadar
Posljednje uređivanje od ColpAck : 23.01.2025. at 10:04
Takodjer ocekivala od Požude vise, al nije mi tako loš.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.01.2025. at 14:50
Ne volim pratiti sport, još manje me zanimaju sami sportaši, još manje volim hrvatske filmove, a ne znam što me navelo da gledam Dražena, valjda jer iskače iz svake paštete, i moram na svoje iznenađenje reći da je iznimno dobar film.
Anora, berlinski pobjednik. Ima svega, zabava, akcija, smijeh, tuga. Meni odličan, glumci famozni. Preporuka.
Bridget Jones, kino.
Opusteno,zabavno, nista dubokoumno, simpaticno, fora.
Ne znam kako, al tek sam sad uspjela pogledati film Spaliti nakon čitanja. Urnebesan je![]()
Fiume o morte - sjajan film, originalnog i zanimljivog koncepta, duhovit, a i ozbiljan u isto vrijeme.
Riječanima će biti pogotovo zanimljiv, ne samo zbog povijesne epizode iz grada, već i zbog fiumanskog dijalekta koji prevladava u filmu.
Neki dan (ili bolje reći neku noć) je na HTV-u bio film Bolja strana bijesa https://hrtprikazuje.hrt.hr/filmovi/...anger-12031528
dakle, dugo nisam gledala film koji će me danima progoniti, tako dobar i životan, kome god sam ga preporučila svi su oduševljeni. Baš rekonstruira obiteljske odnose, u isto vrijeme se i ljutiš, i smiješ, i tuguješ, i razumiješ, i stavljaš se u cipele čas jednog, čas drugog lika. Velika preporuka za sve mame![]()
Champions s Woody Harrelsonom. Sve mi je draži taj čovjek s vremenom.