Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2796

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Išla sam sa mojom malom na kako izdresirati zmaja, bojala sam se da če joj biti preglasno ali uopće se nije žalila čak joj je bilo žao kada je došao kraj crtića.
    Mi smo ga isto pogledali, dojmovi su bili pozitivni.
    Gledali smo i "Shrek 4: Forever After" - nije los, Cvilidretin lik je pregenijalan

I jos smo odgledali "Twilight Saga: Eclipse" - IMHO, jako, jako prosjecan. Preporuka bi isla iskljucivo za ljubitelje sage. Dobar je CGI, scene akcije i tako, ali sve u svemu....

"Robin Hood" mi dolazi na red za gledanje tek ovaj tjedan, ali cujem da me nece razocarati.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Gledali smo i "Shrek 4: Forever After" - nije los, Cvilidretin lik je pregenijalan
    Nama je Shrek također bio na rasporedu za ovaj vikend, ali vrijeme je bilo prelijepo da se zavučemo u kino dvoranu, pa samo ga pomaknuli za neko od idućih poslijepodneva. Drago mi je da je dobar.

Odgledah Sex and the City 2 - komentar nepotreban.

I La Linea - The Line - nekakav čušpajz o meksičkim narko-kartelima, američkoj umiješanosti u mafijaške poslove, a uspjeli su u sve to skupa ufurati i trenutno dežurne zločince, Arape. Ne bih taj film ni spomenula, osim da vas upozorim da ga svakako izbjegnete, šteta potrošenog vremena.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je Shrek također bio na rasporedu za ovaj vikend, ali vrijeme je bilo prelijepo da se zavučemo u kino dvoranu, pa samo ga pomaknuli za neko od idućih poslijepodneva. Drago mi je da je dobar.
    Mi smo ravno s kupanja otisli na vecernju predstavu, od 20:00h do 21:30 h (film traje samo 90 i nesto minuta).
    E je bila odusevljena sto, izuzetno, moze ici na spavanje u 22:00h.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo ravno s kupanja otisli na vecernju predstavu, od 20:00h do 21:30 h (film traje samo 90 i nesto minuta).
    E je bila odusevljena sto, izuzetno, moze ici na spavanje u 22:00h.
    Eh, to mi je sasvim izvedivo s Fionom, ali Florić također želi ići s nama, a njoj su večernji termini prekasni. (Može u to doba biti budna, ali ne i mirna. )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •