Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo ovaj vikend gledali u cinestaru vrlo zapetljanu priču i svima nam je bio super. i velikima i malima.
    napokon je neko shvatio da su crtiči stvarno preglasni za klince, pa na sreću to više nije tako.
    dosta su stišali, samo na trenutke bude preglasno kad je muzika ili npr. trči konj.
    toplo preporučam

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mrki prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo ovaj vikend gledali u cinestaru vrlo zapetljanu priču i svima nam je bio super. i velikima i malima.
    napokon je neko shvatio da su crtiči stvarno preglasni za klince, pa na sreću to više nije tako.
    dosta su stišali, samo na trenutke bude preglasno kad je muzika ili npr. trči konj.
    toplo preporučam
    potpis
    genijalan je film

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    potpis
    genijalan je film
    Još jedan potpis.

Baš krasan crtić, tipičan Disneyjev, s puno pjevanja, dramatičan i s dozom humora.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mrki prvotno napisa Vidi poruku
    toplo preporučam
    I mi smo ga gledali i bas je super!
    Mala se odusevila i sada se stalno pretvara da je Matovilka. A izbezumila se od srece kada je dobila Matovilka parfem.
    Imamo i doma taj crtic, ali na zalost, nije sinhroniziran, samo ima prevod. ALi svejedno ga gleda svaki drugi dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •