Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    2012 mi je isto bila OK s tim da ja inače volim SF filmove(dobro ovo bi se moglo i vrlo lako obistiniti hehe)
    2012 smo odgledali prije 2 vikenda, i onako... Cusack se konacno prebacio u akcijske likove (a zbunjola-likovi mu tako dobro stoje ). Zanimljivi specijalni efekti, i to je (za mene) to.

Avatar smo odgledali onako obiteljski u kinu, ali ne 3D verziju, i da, dobar je. Cak ga je i E sa velikom paznjom i razumijevanjem odgledala.

Planiram ju odvesti par puta u kino, sutra nam pocinju praznici, recite mi da li vrijede gledanja
    "Alvin Superstar 2"
    "Alice in Wonderland" Tima Burtona (ali bih htjela odgledati obicnu, a ne 3D verziju)
    "The Princess and the Frog"?

I jos planiram otici pogledati "Remember Me" (mislim da su preveli "Hvala ti za ljubav") - je li tko gledao, kakvi su dojmovi?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Planiram ju odvesti par puta u kino, sutra nam pocinju praznici, recite mi da li vrijede gledanja
    "Alvin Superstar 2"
    "Alice in Wonderland" Tima Burtona (ali bih htjela odgledati obicnu, a ne 3D verziju)
    "The Princess and the Frog"?
    Od nabrojanih filmova gledala sam samo "The Princess and the Frog", najprije u kinu i naravno da smo odmah morali nabaviti i kućnu verziju.

Kaj da ti velim... Tipična bajka iz Disney-radionice, s tim da je ova jako politički korektna (crna princeza i bijeli princ), a jednu od temeljnih ideja ukrali su iz Shreka. Mali bed je što je glavni negativac u filmu voodoo vrač, pa u filmu ima dosta crne magije i sad, kako to objasniti djeci?!

Radnja filma događa se tridesetih godina dvadesetog stoljeća u New Orleansu i muzika je predobra.

Zapravo, sasvim solidan crtić.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Od nabrojanih filmova gledala sam samo "The Princess and the Frog", najprije u kinu i naravno da smo odmah morali nabaviti i kućnu verziju.

Kaj da ti velim... Tipična bajka iz Disney-radionice, s tim da je ova jako politički korektna (crna princeza i bijeli princ), a jednu od temeljnih ideja ukrali su iz Shreka. Mali bed je što je glavni negativac u filmu voodoo vrač, pa u filmu ima dosta crne magije i sad, kako to objasniti djeci?!

Radnja filma događa se tridesetih godina dvadesetog stoljeća u New Orleansu i muzika je predobra.

Zapravo, sasvim solidan crtić.
    solidan?

super
    odličan
    (al moram reć da ja obožavam crtiće i disneya)

jedva čekamo da idemo na malog zmaja

alvina nismo gledali jer nije sinhroniziran, bila sam ljena čitati u kinu, a i ne znam koliko to druge ometa
    sad mi je žao da nismo pogledali

nisam čitala cijelu temu sorite ako je to već napisano
    je tko bio sa predškolskim djetetom na alisi?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    je tko bio sa predškolskim djetetom na alisi?
    A mene zanima je li film prikladan za osmogodišnjakinju? Ipak je Burton, jelte, malo pomaknut. Zato ga i obožavam, al ne znam bi li se njoj svidjelo.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    solidan?

super
    odličan
    Zapravo, i moj prvi dojam je bio takav.

I drugi. Treći malo manje. Nakon petog gledanja oduševljenje popusti.

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    A da li je glasan? (princeza i žaba)
    Je.

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    u čemu je problem?
    mi smo gledali princezu i žapca jedno 5 puta, nikad me nisu pitale za neko posebno objašnjenje. magija kao magija.
    A čuj, ja imam djecu koja primjećuju svaki detalj, sve žele znati, sve im se mora objasniti, za svaku sitnicu moraju točno znati tko, kako, zašto... Pa su me, u skladu s time, vrlo detaljno ispitale i o voodoo.

Kad doživim da me ne pitaju za neko posebno objašnjenje, pretpostavit ću, uz priličnu količinu brige, da nešto nije u redu (s njima).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sanja, malo me streslo ovo zadnje

moje (5.5 i 3.5) su gledale i u kinu i doma. za vudu vrača nisu posebno ispitivale, nekako isto ovako kao lutonjičine. naravno da kuže da je bed gaj , ali nije bilo posebno zašto i kako. znaju da je to izmišljeno, da je to bajka.

meni je crtić bio genijalan, muzika odlična. svi 4 smo uživali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •