-
mamma Juanita, neki filmovi koje si nabrojala su i meni najdraži, a neki su mi pak osrednji. No, "Being John Malkovich" mi je jedan od favorita!
Evo nekih mojih pogledanih tijekom posljednjih dana...
Slumdog Millionaire, mislim da je preveden kao "Milijunaš s ulice" (oprostite mi što navodim samo naslove u izvorniku, u Hr nisam već godinama bila u kinu ili videoteci). Film je odličan, brz, dinamičan, napet, tužan, dirljiv, zabavan... Zaista ga najtoplije preporučam.
Međutim, prije nekih mjesec-dva pročitala sam knjigu i moram reći da sam bila prilično razočarana kad sam vidjela do koje je mjere radnja izmijenjena. Naravno, da je kojim slučajem vjerno prilagođena filmu, taj bi film vjerojatno trajao pet sati, tako da je iluzorno očekivati vjernu adaptaciju, no napravili su izmjene u sadržaju koje zaista nisu bile potrebne... Ne želim reći koje, da ne ispadne spoiler, no svakako vam preporučam da pročitate knjigu, mnogo je bolja od filma.
Mamma Mia! - jako, jako zabavan mjuzikl. Mi smo umirali od smijeha na iznenadne provale pjevanja, na face koje glumci slažu, a i pitali smo se na kakvom je tripu bila ekipa dok je snimala film.
I dozvolite mi trenutak nostalgije, na ovo sam gotovo prosuzila http://www.youtube.com/watch?v=BbPsVknvg0Y
Pa nešto sasvim drugačije: Case 39- neka mješavina trilera i horora, ne bih je preporučila onima s tankim živcima. Meni se film svidio, Renee Zellweger mi je jako dobra, curica odlična.
I, konačno, Whatever Works,F film Woodija Allena. Odličan film, odlični glumci, savršena muzika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma