-
Osoblje foruma
ne javljam se na ovaj topic ali filmove gledam i to zadnje vrijeme bez nekih kriterija, pa mogu reci da fakat u kinima ima sve i svasta.
idem kako se sjetim:
Caj s Mussolinijem , slucajno sam na njega nabasala i fil mi se jako svidio, nekako je zivotan i mogu tocno zamisliti engleske dane u puno scena.
Kraljev govor , mislim da je o filmu dosta receno i slazem se s vecinom da mi je super
Crni labud , tezak film, ali zanimljiv
Limitless , zanimljiva ideja, ali meni je film totalno bezveze, a sudeci prema reakcijama ljudi u kinu (jedan je zaspao i pri tome hrkao, drugi mladi su trosili vise vremena na mazenje) mislim da djele moj sud 
Vrlo zapetljana prica , klincima se jako svidjela a i meni je bila zanimljiva
Čovijek zvan hrabrost , kako jako volim Jeff Bridgesa, mislim da nisam objektivna. ali Hailee Steinfeld mi je super za ovu ulogu.
Samo seks , otisla sam ga gledati jer mi se nije hodalo po ducanima, trebala sam utrositi dva sata i bas je on pocinjao. sta reci osim da film je onakav kakav bi covijek i ocekivao prema naslovu i svemo.
Baaria , s obzirom da se u vrijeme u koje ja mogu ici u kino prikazuju uglavnom hitovi, ovaj film je bio ugodna promjena.
JOs jedna godina, opet sam shatila da je super sto je MM samnom, i sto imam priliku s nekim djeliti svoj zivot
Season of the witch , ovakve filmove gledam s frendicom, obicno idemo oko 17 sati u kinom s brdo klinaca i uzivamo. mozes pricati i zezati se a da ne nastradas, gledanje ovakvih filmova me vrati u djetinjstvo kad su klici pljeskali i sl. i da da i danas to rade. i navijaju 
Moon inside you , covjek svasta shvati i vidi. razmisljanje djevojcice koja treba ucu u menstrualno doba svog zivota, iznenadjenje nekim lijecnicima. preporucam.
Prince of Persia , ugodno me iznenadio i cak mi se svidio. moram priznati da mi je bio zanimljiviji od avatara, koji me uopce nije dojmio.
toliko za sad
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma