Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj prijevosd mi je
    Cijeli film je takav.

Easy Virtue - Mima, hvala na preporuci, baš je dobar film (mm je ostao ravnodušan). I bio mi je poznat, onako, na rubu mozga, pa kad je na špici pisalo da je sniman prema drami Noela Cowarda, upalila mi se žaruljica (iako je dio radnje promijenjen).

I ne znam prikazuju li se u Hrvatskoj filmovi o Wickieju. Mi smo jučer pogledali novi, Wickie auf grosser Fahrt u 3D i bilo je odlično. Pravi, dobar, zabavni dječji film s nešto highlighta za odrasle da im ne bude dosadno u kinu.

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mene već dugo nije nešto dirnulo kao "Tree of Life", fenomenalan, definitivno traži još minimalno jedno gledanje ( a stvarno se ne mogu sjetiti koji sam film 2x gledala), puno detalja, skakanja s jedne priče na drugu...Uglavnom vrlo osjećajno razrađena životna priča.
    Dobila želju da utvrdim Malickov opus, sreća da nije velik
    Brad Pitt, Sean Penn u glavnim ulogama

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vida prvotno napisa Vidi poruku
    Mene već dugo nije nešto dirnulo kao "Tree of Life", fenomenalan, definitivno traži još minimalno jedno gledanje ( a stvarno se ne mogu sjetiti koji sam film 2x gledala), puno detalja, skakanja s jedne priče na drugu...Uglavnom vrlo osjećajno razrađena životna priča.
    Dobila želju da utvrdim Malickov opus, sreća da nije velik
    Brad Pitt, Sean Penn u glavnim ulogama
    Ja sam izdržala pola sata u kinu prije nego što sam se ustala i otišla. Kao filozofski razrađen film. Je, moš si mislit, završila sam filozofiju, ali u tih pola sata nisam pronašla ništa što bi me natjeralo da ostanem gledat taj film. Užas živi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •