Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
Bridesmaids zabavan za gledat u ženskom društvu - lagana komedija.

Ae Fond Kiss ljubav između Irkinje i Pakistanca, zabranjena normalno... uživah u akcentu

Last night prevare u braku... volim Keiru Knightley tako da sam odmah bila kupljena

The Stepfather glumi onaj lik iz Nip/Tuck (onaj s djecom) - dobar triler!

i ovdje preporučeni Love and other impossible pursuits - kako se Natalie Portman nosi s gubitkom bebe, dobar, pustila suzu, ali prao me taman pms...

Na lageru su mi još: Tropa de Elite 2 (1. dio predobar - kaos na ulicama Rio de Janeira, posebna policijska postrojba i kako se nose s kriminalom); The lovely bones - Peter Jackson uradak, Martyrs - francuski horror/triler i Celda 211 - zatvorska priča, novi čuvar završi u srcu zatvorskih pobuna i glumi da je jedan od zatvorenika... ako koga zanima, ili ako me što oduševi, pišem mišljenje
Ja sam preksinoć gledala The Lovely Bones i mogu ga svakako preporučiti, držao me budnom i aktivnom cijelo vrijeme (a ja obično zaspim nakon foršpana!) S klincima se pripremam gledati Koka i duhove, a za njih sam prek vikenda u MaxTv videoteci posudila Čarobno srebro - onak, slatki obiteljski film o patuljcima i novostečenoj hrabrosti.