Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
Za koju su dob 'Štrumpfovi'. Može li dijete od 3,3 izdržati sadržaj i strukturu toga filma 90 min.?
Ne vjerujem da može skužiti baš cijeli sadržaj (npr. čak ni moja sedmogodišnjakinja nije pohvatala što znači rad u marketingu /zanimanje glavnog lika/, kreiranje kampanje za kozmetiku i sl. U filmu ima i dosta fora za odrasle, što djeca ionako ne mogu shvatiti (to obično stave u crtiće da se roditelji ne bi dosađivali ). Međutim, crtić kao crtić je lijep, veseo i sav raspjevan, mislim da bi dijete te dobi moglo izdržati.

Što se mene tiče, ja sam tek nedavno (bolje ikad nego nikad ) prvi put pogledala Taxi Driver i bio mi je odličan.

I da... Klimt, film koji nas je ubio u pojam. Riječ je o europskom filmu koji je napravljen s očiglednom ambicijom da bude "drugačiji", no jedino što mu je uspjelo ispasti jest nevjerojatno pretenciozan. Priču je nemoguće pratiti ako ne znate Klimtovu biografiju i ukoliko jako, jako dobro ne poznajete prilike u Austriji početkom 20. stoljeća. Glumci iz nekog nepoznatog razloga pričaju (lošim) engleskim, a Malkovich (koji glumi naslovnu ulogu) i još nekolicina drugih među njima iskaču svojim američkim, odn. britanskim izgovorom (npr. ulogu fatalne Parižanke glumi neka britanska glumica). Da ne duljim, mm je zaspao na pola, a ja sam nekako istodobno odustala.