Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja sam nedavno gledala Midnight in Paris i prilično mi se svidio, iako ja pak nisam ljubiteljica Owena Wilsona (zapravo, grozan mi je). Inače, čini mi se da u pojedinim scenama filma O. Wilson glimu Wooodija Allena, to je vjerojatno tako i trebalo biti ali meni je baš iritantno.

Gledala sam i The Edge of Love - film o Dylanu Thomasu i njegovoj Caitlin; sadržaj mi je zvučao jako zanimljivo ali mi se film uopće nije svidio.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam nedavno gledala Midnight in Paris i prilično mi se svidio, iako ja pak nisam ljubiteljica Owena Wilsona (zapravo, grozan mi je). Inače, čini mi se da u pojedinim scenama filma O. Wilson glimu Wooodija Allena, to je vjerojatno tako i trebalo biti ali meni je baš iritantno.

Gledala sam i The Edge of Love - film o Dylanu Thomasu i njegovoj Caitlin; sadržaj mi je zvučao jako zanimljivo ali mi se film uopće nije svidio.
    je je...to sam i ja pomislila,pogotovo jer je obučen kao Woody (onaj negov karirani sako) i čak ima njegovu frizuru.zato ga ni ne volim jer mi se čini kao žešći ego-triper,ali ugodno me iznenadio filmom "Vicky Cristina Barcelona" (nedavno je bio na tv-u),pa sam zaključila da imam predrasudu da ne volim njegove filmove radi njega samog...
    a Owen mi je nekak baš fora glumac,volim ja te ružnjikavo šarmantne tipove

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •