Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

odgledala Edgara i film mi je OK. nisam nista znala o samom edgaru i FBI-u. malo drugaciji nacin snimanja, tocnije kao sto su nekad filmovi izgledali, s tonom i slikom. ne znam kako da to objasnim. tek kasnije sam shvatila da je djelo Eastwooda pa mi je bilo jasnije.

The Help, zeljela sam vec neko virjeme pogledati ovaj film, vec sam skoro dustala zbog vremena prikazivanja u kinima, znam da mogu skinuti, ali ja volim kino. film je ono sto sam ocekivala, preporucam ako volite takve tematike.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    odgledala Edgara i film mi je OK. nisam nista znala o samom edgaru i FBI-u. malo drugaciji nacin snimanja, tocnije kao sto su nekad filmovi izgledali, s tonom i slikom. ne znam kako da to objasnim. tek kasnije sam shvatila da je djelo Eastwooda pa mi je bilo jasnije.
    Počela sam gledati Edgara i nije mi bio loš, ali mm-u se nije svidio, pa smo ga ugasili. Meni je početak bio skroz obećavajući, ali pročitala sam da je Eastwood napravio mnogo banalnih pogrešaka kojih u filmu tog produkcijskog ranga zapravo ne bi smjelo biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •