i ja volim Burtona, Alisa mi je bila odlična.
a najbolji njegov film mi je Big Fish
i ja volim Burtona, Alisa mi je bila odlična.
a najbolji njegov film mi je Big Fish
baš mi je drago da ima još obožavateljameni je naj naj Sanjiva dolina,ma zapravo svi...
presavršen mi je.zbog njega sam prvi put u životu pogledala mjuzikl (koje mrzim iz na duše) Todd Sweeney i naravno da mi je bio genijalan
aaaa, ja sam ga gledala s tolikom pažnjom i nježnošću, jer me od prvog puta oduševio! i naravno, my favourite glumac, Ewan McGregor, sa onim svojim tupavo-neodoljivim smješkom...čak su mi Burtonovi filmovi gledljiviji nego crtići, tamo si valjda da oduška
jučer sam gledala naš, hrvatski film Šuma sumarum (nastavno na bizarnosti, jelte: http://www.filmski.net/filmovi/5185/suma-summarum ) i mogu reći da je pooooprilično uznemirujuć sa idejom o teambuildingu gdje se otkrivaju odnosi među radnim kolegama koji, na kraju, svi bivaju ubijeni, ali i sa sporednim epizodama obitelji koja živi u šumi i mladim parom. Nisam još provjerila, ali mi se čini da jezik kojim obitelj govori nije slovenski, iako mi se tako učinilo na početku, nego nekakav njihov interni jezik. Naravno, ovaj film treba gledati bez djece, a i teško bih ga preporučila dalje.
Ostala sam ljubitelj starijih filmova, danas eventualno film festovi, stara kina (Tuškanac, Europa..). Nikako da mi sjedne komercijala. Bergmana zaboravih spomenuti kao jednog od naj, trenutno pratim dok. filmove sa S. Žižekom (svakako preporučam za dobrano se nasmijati i ponešto naučiti).
Sigurno ću nešto naći. Ima odličnih prijedloga.