Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2793

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sinoc gustala u Juno. obozavam muziku iz tog filma.
    Evo, i mi smo ga u međuvremenu pogledali. Sve ove godine slušam kako da ljudi hvale, pa sam možda malo previše očekivala. Film je skroz ok, ali moja očekivanja su bila malčice pretjerana, pretpostavljam.

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Nije nijedan od ovih koje ste napisale. Samo sam jednom vidjela isječak ali se više ni ne mogu sjetiti detalja, jedna scena je kako nekoliko muškaraca gura kolica s bebama..skroz nešto novo...ma nema veze
    Ma, pronaći ćemo ga, Trina, ne zvale se mi... Kako ono...

Mi smo sinoć pogledali Sweet and Lowdown - najtoplija preporuka za sve ljubitelje Woodyja Allena i starinskog jazza. Sean Penn je odigrao jednu od svojih najboljih uloga.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sinoc gustala u Juno. obozavam muziku iz tog filma.
    Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, i mi smo ga u međuvremenu pogledali. Sve ove godine slušam kako da ljudi hvale, pa sam možda malo previše očekivala. Film je skroz ok, ali moja očekivanja su bila malčice pretjerana, pretpostavljam.
    sanja meni je film dobar i kako sam napisala obozavam muziku iz tog filma. ali da je sad remek djelo ne znam. jako mi se svidja sto ne postoji velika drama oko trudnoce 16-togodisnjakinje vec da njena familija to relativno dobro prihvati. sto se zgrazanje u skoli ne pokazuje kao u drugim filmovima. prikazano je u pozadini. nesnalazenje osjecaja prema ocu djeteta, kao i buducem posvojitelju muskog spola. iako postoji razlika u godinama izmedju njih dvojice ovdje se cini da je teenagre puno bolje snasao u svojoj ulozi, nego odrastao muskarac koji jos uvijek sanja poput djeteta, zapravo kojem je oduzet djecacki san. i to je ono sto se meni osobno svidja u tom filmu, kao i recenica iz filma Vanessa: If you're still in, I'm still in. —Juno, kao i ona iz pjesme: I like my new bunny suit, When I wear it, I feel cute

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo sinoć pogledali Sweet and Lowdown - najtoplija preporuka za sve ljubitelje Woodyja Allena i starinskog jazza. Sean Penn je odigrao jednu od svojih najboljih uloga.
    o, pa kako mi je taj promakao? jedva čekam pogledati

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    o, pa kako mi je taj promakao? jedva čekam pogledati
    Nemam pojma, i meni je prošao ispod radara.

Nadam se da će ti biti dobar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •