Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
ja sam sinoc gustala u Juno. obozavam muziku iz tog filma.
Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
Evo, i mi smo ga u međuvremenu pogledali. Sve ove godine slušam kako da ljudi hvale, pa sam možda malo previše očekivala. Film je skroz ok, ali moja očekivanja su bila malčice pretjerana, pretpostavljam.
sanja meni je film dobar i kako sam napisala obozavam muziku iz tog filma. ali da je sad remek djelo ne znam. jako mi se svidja sto ne postoji velika drama oko trudnoce 16-togodisnjakinje vec da njena familija to relativno dobro prihvati. sto se zgrazanje u skoli ne pokazuje kao u drugim filmovima. prikazano je u pozadini. nesnalazenje osjecaja prema ocu djeteta, kao i buducem posvojitelju muskog spola. iako postoji razlika u godinama izmedju njih dvojice ovdje se cini da je teenagre puno bolje snasao u svojoj ulozi, nego odrastao muskarac koji jos uvijek sanja poput djeteta, zapravo kojem je oduzet djecacki san. i to je ono sto se meni osobno svidja u tom filmu, kao i recenica iz filma Vanessa: If you're still in, I'm still in. —Juno, kao i ona iz pjesme: I like my new bunny suit, When I wear it, I feel cute