Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anči, ti to gledaš s djecom? Ja još nisam počela. Naime, ne mogu nabaviti filmove s prijevodom na hrvatski, nego ili u originalu na engleskom ili sinkronizirane na njemački ( ); sinkronizaciju ne podnosim, a one ne znaju dovoljno engleskog da bi mogle pratiti radnju. Uglavnom, još nismo počeli...

Joj, Praznik u Rimu, sad mi ga se baš gleda.

Preporučila bih vam jedan film koji sam pogledala sinoć, zove se The Best Exotic Marigold Hotel i odličan je. Riječ je o nekolicini britanskih umirovljenika koji si ne mogu priuštiti život u Britaniji, pa odlaze u "hotel za starije i prekrasne" u Indiji. Znam da ovako ispričan sadržaj ne zvuči pretjerano privlačno, ali film je istinski dobar, od fantastičnih dijaloga do par dirljivih, ali nimalo patetičnih scena.

Osim izvrsnih britanskih glumaca, glavnu indijsku ulogu glumi Dev Patel koji je glumio u Milijunašu s ulice.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Anči, ti to gledaš s djecom? Ja još nisam počela.

da
    ne gledaju sad sve što i ja , malo proberem.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    ne gledaju sad sve što i ja , malo proberem.
    Jasno da probereš, ali super mi je kad djeca gledaju (i) filmove za odrasle. Ja bih Flori, a imam priliku nabaviti filmove s prijevodom, rado čitala prijevod (Fiona može i sama), ali simultano prevoditi niti mogu niti želim, a i vjerujem da bi se izgubio cijeli šarm filma. Ja sam u toj predškolkoj/ranoosnovnoškolskoj dobi bila obožavateljica filmova s Jerryjem Lewisom i Deanom Martinom. I John Wayne mi je bio drag, ali nisam znala što točno znači "skalpirati" nekog - mislila sam da na neku foru odrežu čovjeku kosu s glave i divila sam se toj vještini, no nije mi bilo jasno zašto je toliko važna u ratovanju s Indijancima.

Inače, pogledali smo "Praznik u Rimu", konačno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •